Pågens brödpanel

Visste ni att jag är med i Pågens brödpanel? Några gånger om året får ni nämligen chansen att testa på Pågens alla nyheter. Nu fick jag besked alldeles nyss om att tredje leveransen är på gång och i vårens brödkorg kommer jag ibland annat hitta alla deras nya surdegsbröd med kallpressad rapsolja från Österlen – där deras bagare låtit sig inspireras av sin skånska omgivning och tagit fram en serie bröd med nordisk profil som både smakar och gör gott. Rågen är mald i Pågens egna kvarnar och bröden bakas med surdeg och kallpressad rapsolja från Gunnarshögs Gård på Österlen. Samtliga bröd är dessutom nyckelhålsmärkta.
 
Samtidigt lanseras också årets smak på Pågen Gifflar – dubbel fyllning med blåbär och vanilj som vi kommer få testa på. För första gången sedan Gifflarna började bakas för 41 år sedan samsas två smaker i en och samma Giffel – ett koncept som kallas Two in One och denna kan jag med all säkerhet garantera kommer bli en stor favorit hemma hos oss. 
 
Med i brödkorgen finns också en kär vän för många – Juliakakan, som återvänder som sommargäst på tillfälligt besök. Juliakakan är brödet för dig som älskar en mjuk, saftig och fluffig brödkaka som gräddats gyllene. Precis som för vår Hönökaka kommer receptet ursprungligen från Bohusläns skärgård. 
 
Slutligen kommer även nyheten Pågen Intense – ett smakrikt rustikt bröd med syrlig surdeg, mustig bryggmalt och ett uns vört med i brödkorgen. Ni förstår väl att jag och Alva längtar nu?
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.