Mammasvardag

Förkyld och hängig
Här hemma mår jag ingen vidare bra alls, utan jag är helt genom förkyld och alldeles hängig. Har tusentals saker som jag borde göra som att fortsätta städa, pynta hemmet, handla, fixa papper, plugga etc. men kroppen protesterar vilt och vill absolut ingenting. Men något som jag måste fixa är mat för vi kan inte svälta här hemma heller, så det ska jag ta tag i nu, och därefter blir det att vila en stund så får vi se vad kroppen orkar med därefter.
Så skyddar du ditt barn i bilen
Det finns saker i livet som är mer eller mindre viktiga, och något som är otroligt viktigt för mig när det gäller bilar och barn är bilbarnsäkerheten. Därför vill jag mer än gärna dela med mig utav tips och råd ifrån Babyland.se, som gärna delar med sig med 8 enkla råd som kan rädda ditt barn. 
 
Detta användbara och enkla tips är något som gör stor skillnad för ditt barns säkerhet, och något som är otroligt viktigt för mig och säkert alla andra föräldrar runt om i vida världen. Så därför vill jag uppmana er alla att ta en ordentligt titt och gärna spara ner och skriva ut bilden. För själv mår jag otroligt bra och känner mig trygg, när jag vet att mitt eller de barn som är med i bilen sitter säkert, och det är jag nog inte ensam om. För er som åker mycket bil med era barn eller andras barn, så uppmanar jag lite extra att kontrollera att barnen sitter säkert, för det är ju trots allt något som borde vara A och O för oss alla.
 
Tävla om Nivea In Shower Body Milk
 
NIVEA är ett varumärke jag använder dagligen, och därför är jag extra glad nu när jag har nöjet att presentera denna tävling. I den här tävlingen har tre utav er chansen att vinna NIVEA In Shower Body Milk.
 
För att vara med och tävla:
 
En chans: Skriv en motivering till varför just du skulle vilja vinna och få chansen att testa på NIVEA In Shower Body Milk tillsammans med ditt namn, e-post och ev bloggadress. 
 
Två chanser: Gilla och dela NIVEA Sverige på FB, och glöm inte uppge ditt namn.
 
Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 8 december!