Förkyld och hängig

Här hemma mår jag ingen vidare bra alls, utan jag är helt genom förkyld och alldeles hängig. Har tusentals saker som jag borde göra som att fortsätta städa, pynta hemmet, handla, fixa papper, plugga etc. men kroppen protesterar vilt och vill absolut ingenting. Men något som jag måste fixa är mat för vi kan inte svälta här hemma heller, så det ska jag ta tag i nu, och därefter blir det att vila en stund så får vi se vad kroppen orkar med därefter.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.