Förkyld och hängig

Här hemma mår jag ingen vidare bra alls, utan jag är helt genom förkyld och alldeles hängig. Har tusentals saker som jag borde göra som att fortsätta städa, pynta hemmet, handla, fixa papper, plugga etc. men kroppen protesterar vilt och vill absolut ingenting. Men något som jag måste fixa är mat för vi kan inte svälta här hemma heller, så det ska jag ta tag i nu, och därefter blir det att vila en stund så får vi se vad kroppen orkar med därefter.

Så skyddar du ditt barn i bilen

Det finns saker i livet som är mer eller mindre viktiga, och något som är otroligt viktigt för mig när det gäller bilar och barn är bilbarnsäkerheten. Därför vill jag mer än gärna dela med mig utav tips och råd ifrån Babyland.se, som gärna delar med sig med 8 enkla råd som kan rädda ditt barn. 
 
Detta användbara och enkla tips är något som gör stor skillnad för ditt barns säkerhet, och något som är otroligt viktigt för mig och säkert alla andra föräldrar runt om i vida världen. Så därför vill jag uppmana er alla att ta en ordentligt titt och gärna spara ner och skriva ut bilden. För själv mår jag otroligt bra och känner mig trygg, när jag vet att mitt eller de barn som är med i bilen sitter säkert, och det är jag nog inte ensam om. För er som åker mycket bil med era barn eller andras barn, så uppmanar jag lite extra att kontrollera att barnen sitter säkert, för det är ju trots allt något som borde vara A och O för oss alla.
 

Tävla om Nivea In Shower Body Milk

 
NIVEA är ett varumärke jag använder dagligen, och därför är jag extra glad nu när jag har nöjet att presentera denna tävling. I den här tävlingen har tre utav er chansen att vinna NIVEA In Shower Body Milk.
 
För att vara med och tävla:
 
En chans: Skriv en motivering till varför just du skulle vilja vinna och få chansen att testa på NIVEA In Shower Body Milk tillsammans med ditt namn, e-post och ev bloggadress. 
 
Två chanser: Gilla och dela NIVEA Sverige på FB, och glöm inte uppge ditt namn.
 
Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 8 december!
 
 

Vinnarna av Lego Friends på DVD

 
Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Nordisk Film, för sponsringen utav det här priset som bestod utav två stycken Lego Friends DVD-filmer. En film som verkligen har tittats på om och om igen här hemma och som uppskattades stort utav min dotter.
 
De lyckliga vinnarna blev Caroline och Bitskemma.
 
Har mejlat er båda så håll utkick i inkorgen, så ska era vinster inom kort komma hem. 

Snart är det dags!

Nu är det inte många dagar kvar innan december månad är här, och det innebär att det snart är dags att presentera årets första lucka. I år så har jag många återkommande sponsorer, men givetvis även några nya och jag är verkligen så tacksam för varenda en. Har faktiskt redan avslöjat några inne på Facebook evenemanget som jag startat upp, så är ni riktigt nyfikna så kan ni spana in där.
 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.