Yerbate.se ett företag med det där lilla extra

Yerbate.se var ett företag vi kom i kontakt med under Mammamingel 2013, då det var med och sponsrade med flera produkter exempelvis Dulce de leche, Rosamonte, Taragüi Apelsin/Mandarin med fler till våra gäster som glada gick därifrån med spännande produkter att testa på.
 
Jag själv vart extremt nyfiken på Dulce de leche som har sitt ursprung i Sydamerika där det är mycket uppskattat och äts över hela kontinenten. I Argentina äts det nästan 120 miljoner kilo per år och det finns det anledning till då det verkligen är något som måste testas. Dulce de leche beskrivs som en krämig kolasås som passar perfekt till glassen, fruktsalladen, pannkakorna, ostkakan eller varför inte som pålägg på mackan.
 
Jag själv har ännu inte fått äran att testa på, men inom en nära framtid hoppas jag tillfälle ges i akt och eftersom jag själv är så sugen vill jag dela med mig utav detta tips om att besöka Yerbate.se som verkligen är en hemsida väl värt ett besök. 

Halva priset på hårkritor på Upbrand.se

Har haft rabattkoden med 50% på hårkritor på Upbrand.se ute ett tag, och nu har den förnyats lagom till julhandeln då många redan nu startar med julklapparna. 
 
Det bästa med dessa coola hårkritor är att du kan mixa och matcha de hur du vill. Låt fantasin flöda! Med hårkritorna kan du nämligen lätt som en plätt fixa Dip-Dye effekten, slinga eller varför inte köra all in, färga hela håret för en kväll!
 

Tillfällig hårfärg som du gnuggar in i håret. Färgen sitter kvar i 1-3 hårtvättar beroende på din hårfärg. Du kan forma, locka eller föna håret precis som vanligt efter användning med dessa ur coola hårkritor.

 

Du använder enkelt rabattkoden MAMMA vid beställning, så får du 50% på köpet. Gäller t o m 30/11.

 

 

Loppi podden by Hormoner & Hemorrojder

Att starta en egen podd är det allra senaste inom bloggvärlden, och ni har väl inte missat att Loppi.se har lanserat en egen podcast? Tillsammans med de sköna mammabloggarna från Hormoner & Hemorrojder som programledare intervjuar de kändisar om hur man överlever småbarnsåren. Ann Söderlund utreder när det egentligen är dags att ligga efter förlossningen, David Sundin snackar om papparollen och Hannah Graaf och Ebba von Sydow berättar om hur man väjer sig mot elaka bloggkommentarer. På bara några dagar klättrade deras succépodcast rakt in på Itunes topplistor, och självklart lyssnar jag. Gör du?

HÄR kan du lyssna på alla åtta avsnitt!

Tävla om LEGO Friends på DVD

 
LEGO Friends är LEGO gruppens mest ambitiösa produktserie för flickor hittills. Sedan lanseringen i 2012 har Olivia, Stephanie, Andrea, Emma, Mia och de fem tjejernas liv i den fiktive Heartlake City blivit en stor succé i hela Europa, och inte minst i Sverige.
 
Nu presenterar Nordisk Film och LEGO Gruppen för första gången de populära tecknade LEGO Friends-filmerna på DVD. Förutom tre spännande berättelser innehåller DVDn tre strycken musikvideos samt en instruktionsvideo, där alla Friends-fans kan lära sig hur man dansar som Friends-tjejerna.
 
Alva älskar LEGO Friends, och när vi fick veta att LEGO® Friends skulle komma ut på DVD så var det en självklarhet på önskelistan. Därför är vi extra tacksamma över det här fina samarbetet tillsammans med Nordisk Film där två av er läsare har chansen att vinna en varsin DVD film.
 
För att vara med och tävla:
 

En chans: Berätta till vem du skulle ge LEGO Friends på DVD till och varför och skriv det tillsammans med ditt namn, e-post och ev bloggadress. 

 

Två chanser: Gilla Nordisk Film Sverige på Facebook och glöm inte att ange ditt namn.

 

Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på Facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.

 

 Tävlingen avslutas onsdagen den 20 november!

 
 
 

Pronova Norrköping Konferens

I dag är det inplanerat att vi ska besöka lokalen Pronova Norrköping Konferens ytterligare en gång, vi kommer nämligen precis som tidigare år ha några extra medhjälpare på plats. Därför har vi planerat att visa upp och berätta mer om våra planer för utrymmet som vi har till vårt förfogande så vi alla har koll när det väl är dags i april nästa år. 
 
Därefter blir det eventuellt en sväng på stan med Jessy, min bästa vän, som dagen till ära faktiskt fyller 24 år. Det återstår att se vad som hittas på därefter, men nu är det hög tid att förbereda och packa ner allt som behövs innan vi ska bege oss av emot bussen.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.