Yerbate.se ett företag med det där lilla extra

Yerbate.se var ett företag vi kom i kontakt med under Mammamingel 2013, då det var med och sponsrade med flera produkter exempelvis Dulce de leche, Rosamonte, Taragüi Apelsin/Mandarin med fler till våra gäster som glada gick därifrån med spännande produkter att testa på.
 
Jag själv vart extremt nyfiken på Dulce de leche som har sitt ursprung i Sydamerika där det är mycket uppskattat och äts över hela kontinenten. I Argentina äts det nästan 120 miljoner kilo per år och det finns det anledning till då det verkligen är något som måste testas. Dulce de leche beskrivs som en krämig kolasås som passar perfekt till glassen, fruktsalladen, pannkakorna, ostkakan eller varför inte som pålägg på mackan.
 
Jag själv har ännu inte fått äran att testa på, men inom en nära framtid hoppas jag tillfälle ges i akt och eftersom jag själv är så sugen vill jag dela med mig utav detta tips om att besöka Yerbate.se som verkligen är en hemsida väl värt ett besök. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.