Yerbate.se ett företag med det där lilla extra

Yerbate.se var ett företag vi kom i kontakt med under Mammamingel 2013, då det var med och sponsrade med flera produkter exempelvis Dulce de leche, Rosamonte, Taragüi Apelsin/Mandarin med fler till våra gäster som glada gick därifrån med spännande produkter att testa på.
 
Jag själv vart extremt nyfiken på Dulce de leche som har sitt ursprung i Sydamerika där det är mycket uppskattat och äts över hela kontinenten. I Argentina äts det nästan 120 miljoner kilo per år och det finns det anledning till då det verkligen är något som måste testas. Dulce de leche beskrivs som en krämig kolasås som passar perfekt till glassen, fruktsalladen, pannkakorna, ostkakan eller varför inte som pålägg på mackan.
 
Jag själv har ännu inte fått äran att testa på, men inom en nära framtid hoppas jag tillfälle ges i akt och eftersom jag själv är så sugen vill jag dela med mig utav detta tips om att besöka Yerbate.se som verkligen är en hemsida väl värt ett besök. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.