Mammasvardag

Yerbate.se ett företag med det där lilla extra
Yerbate.se var ett företag vi kom i kontakt med under Mammamingel 2013, då det var med och sponsrade med flera produkter exempelvis Dulce de leche, Rosamonte, Taragüi Apelsin/Mandarin med fler till våra gäster som glada gick därifrån med spännande produkter att testa på.
 
Jag själv vart extremt nyfiken på Dulce de leche som har sitt ursprung i Sydamerika där det är mycket uppskattat och äts över hela kontinenten. I Argentina äts det nästan 120 miljoner kilo per år och det finns det anledning till då det verkligen är något som måste testas. Dulce de leche beskrivs som en krämig kolasås som passar perfekt till glassen, fruktsalladen, pannkakorna, ostkakan eller varför inte som pålägg på mackan.
 
Jag själv har ännu inte fått äran att testa på, men inom en nära framtid hoppas jag tillfälle ges i akt och eftersom jag själv är så sugen vill jag dela med mig utav detta tips om att besöka Yerbate.se som verkligen är en hemsida väl värt ett besök. 
Halva priset på hårkritor på Upbrand.se
Har haft rabattkoden med 50% på hårkritor på Upbrand.se ute ett tag, och nu har den förnyats lagom till julhandeln då många redan nu startar med julklapparna. 
 
Det bästa med dessa coola hårkritor är att du kan mixa och matcha de hur du vill. Låt fantasin flöda! Med hårkritorna kan du nämligen lätt som en plätt fixa Dip-Dye effekten, slinga eller varför inte köra all in, färga hela håret för en kväll!
 

Tillfällig hårfärg som du gnuggar in i håret. Färgen sitter kvar i 1-3 hårtvättar beroende på din hårfärg. Du kan forma, locka eller föna håret precis som vanligt efter användning med dessa ur coola hårkritor.

 

Du använder enkelt rabattkoden MAMMA vid beställning, så får du 50% på köpet. Gäller t o m 30/11.

 

 

Loppi podden by Hormoner & Hemorrojder
Att starta en egen podd är det allra senaste inom bloggvärlden, och ni har väl inte missat att Loppi.se har lanserat en egen podcast? Tillsammans med de sköna mammabloggarna från Hormoner & Hemorrojder som programledare intervjuar de kändisar om hur man överlever småbarnsåren. Ann Söderlund utreder när det egentligen är dags att ligga efter förlossningen, David Sundin snackar om papparollen och Hannah Graaf och Ebba von Sydow berättar om hur man väjer sig mot elaka bloggkommentarer. På bara några dagar klättrade deras succépodcast rakt in på Itunes topplistor, och självklart lyssnar jag. Gör du?

HÄR kan du lyssna på alla åtta avsnitt!