Loppi podden by Hormoner & Hemorrojder

Att starta en egen podd är det allra senaste inom bloggvärlden, och ni har väl inte missat att Loppi.se har lanserat en egen podcast? Tillsammans med de sköna mammabloggarna från Hormoner & Hemorrojder som programledare intervjuar de kändisar om hur man överlever småbarnsåren. Ann Söderlund utreder när det egentligen är dags att ligga efter förlossningen, David Sundin snackar om papparollen och Hannah Graaf och Ebba von Sydow berättar om hur man väjer sig mot elaka bloggkommentarer. På bara några dagar klättrade deras succépodcast rakt in på Itunes topplistor, och självklart lyssnar jag. Gör du?

HÄR kan du lyssna på alla åtta avsnitt!
#1 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Hej!
Nu har jag skickat dina uppgifter vidare till smallones så klänningen kan komma hem till er :)

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.