Den tråkigaste hushållssysslan som finns

Här hemma har det i princip inte hänt någonting alls i dag, utan vi har spenderat större delen av dagen i tvättstugan då jag som vanligt har skjutit på tvätten in till det sista. Fråga mig inte när jag ska lära mig att jag inte kan tvätta en gång i månaden. Men antar det blir lite så att man skjuter upp det som är tråkigt så långt man bara kan och gör det roligaste först, och det är de nog fler som gör, även om det sen förstås varierar kring vad man tycker är roligt och inte när det kommer till hushållssysslor. 
 
Hur som helst börjar tvätten minska ner, och så småningom är det planerat att vi ska packa väskorna. Det är nämligen bara några dagar kvar tills torsdag, och då reser vi ju som jag tidigare nämt till Stockholm. Kan inte annat än att längta tills dess.

Nivea vinnare!

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Nivea, för sponsringen utav det här priset som bestod utav tre stycken Limited Edition-burkar.
 
De lyckliga vinnarna blev Anna Lundkvist, Laksana och Mirjam.
 
Jag har mailat er för kontaktuppgifter, så att era vinster kan skickas hem så håll utkick i mejlen!
 
 

Vinnaren av ett valfritt plagg ifrån Lucky Ellen

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Lucky Ellen, för sponsringen utav det här priset som bestod utav ett valfritt plagg. Ett extra tack för den fina Emelie klänningen som min dotter fick chansen att rencensera också.
 
Den lyckliga vinnaren blev Sofie Altuntas (utan blogg).
 
Jag har mailat dig för kontaktuppgifter, så att din vinst kan skickas hem så håll utkick i mejlen!
 
 

Fixar och trixar med bloggen

Det här med bloggdesign är så otroligt viktigt både för er läsare och för mig som bloggare. Därför har jag nu under kvällen satt ihop en förhoppningsvis bättre design lite snabbt. Har nämligen den sista tiden fått lite klagomål över att visat haft svårigheter att läsa, på grund utav menyn som varit på fel ställe. Nu hoppas jag därför att detta ska vara återgäldat, och att ni alla ska kunna läsa som vanligt. Om inte får ni gärna hojta till och berätta hur det ser ut så att jag kan lösa det.
 
 

Fullt upp i hemmet

Här hemma är jag själv i dag och det passar mig faktiskt bra, i dag har jag nämligen planerat att rensa ur en hel del skåp och lådor. Det blir även lite städning och förhoppningsvis ska jag få på någon tvättmasin nere i tvättstugan, och de är alla aktiviteter som görs allra bäst ensam. Ni som är föräldrar vet nämligen hur det brukar vara när man börjar plocka i ett rum, och det blir saker lika fort på golvet i ett annat. Det är så det brukar bli här hemma förr eller senare. Det brukar starta upp med att Alva är intresserad och glad och vill hjälpa till här hemma, men ganska snabbt tröttnar hon när timmarna går och då hamnar det ena och det andra på golvet eller också bosätter hon sig framför en film. 
 
Det gör i sin tur att jag tröttnar och bosätter mig framför datorn, eller också sätter jag mig och leker med henne och ingenting blir gjort. Där med är det allra enklaste att städa och fixa ensam, så får min plutt i stället komma hem till ett ny städat hem och roa sig med mina föräldrar och syskon under dagen i stället.
 
Hur brukar städningen se ut hemma hos er? Hur lockar ni barnen att hjälpa till i hemmet?
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.