Mammasvardag

Den tråkigaste hushållssysslan som finns
Här hemma har det i princip inte hänt någonting alls i dag, utan vi har spenderat större delen av dagen i tvättstugan då jag som vanligt har skjutit på tvätten in till det sista. Fråga mig inte när jag ska lära mig att jag inte kan tvätta en gång i månaden. Men antar det blir lite så att man skjuter upp det som är tråkigt så långt man bara kan och gör det roligaste först, och det är de nog fler som gör, även om det sen förstås varierar kring vad man tycker är roligt och inte när det kommer till hushållssysslor. 
 
Hur som helst börjar tvätten minska ner, och så småningom är det planerat att vi ska packa väskorna. Det är nämligen bara några dagar kvar tills torsdag, och då reser vi ju som jag tidigare nämt till Stockholm. Kan inte annat än att längta tills dess.
Nivea vinnare!
Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Nivea, för sponsringen utav det här priset som bestod utav tre stycken Limited Edition-burkar.
 
De lyckliga vinnarna blev Anna Lundkvist, Laksana och Mirjam.
 
Jag har mailat er för kontaktuppgifter, så att era vinster kan skickas hem så håll utkick i mejlen!
 
 
Vinnaren av ett valfritt plagg ifrån Lucky Ellen
Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Lucky Ellen, för sponsringen utav det här priset som bestod utav ett valfritt plagg. Ett extra tack för den fina Emelie klänningen som min dotter fick chansen att rencensera också.
 
Den lyckliga vinnaren blev Sofie Altuntas (utan blogg).
 
Jag har mailat dig för kontaktuppgifter, så att din vinst kan skickas hem så håll utkick i mejlen!