Den tråkigaste hushållssysslan som finns

Här hemma har det i princip inte hänt någonting alls i dag, utan vi har spenderat större delen av dagen i tvättstugan då jag som vanligt har skjutit på tvätten in till det sista. Fråga mig inte när jag ska lära mig att jag inte kan tvätta en gång i månaden. Men antar det blir lite så att man skjuter upp det som är tråkigt så långt man bara kan och gör det roligaste först, och det är de nog fler som gör, även om det sen förstås varierar kring vad man tycker är roligt och inte när det kommer till hushållssysslor. 
 
Hur som helst börjar tvätten minska ner, och så småningom är det planerat att vi ska packa väskorna. Det är nämligen bara några dagar kvar tills torsdag, och då reser vi ju som jag tidigare nämt till Stockholm. Kan inte annat än att längta tills dess.
#1 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Här går tvättmaskinen dagligen som rutin. Har en full tvättkorg redan efter en dag så det skulle inte gå att vänta allt för länge ;-). Men roligt det kommer det aldrig bli, inte ens städningen. Bara ett ont måste. Men efter känner man sig duktig och tillfreds så då är det värt allt.

Svar: Vad skönt det måste vara att ha egen tvättmaskin, jag har funderat på det många gånger jag också då det verkligen skulle underlätta enormt. Men samtidigt vet jag inte alls vart den skulle få plats här hemma i fall att jag skulle köpa mig en.

Håller med om att det aldrig blir kul att varken städa eller tvätta, men det känns skönt när et väl är gjort och hemmet är fint.


Kram Sanna
AlvasMamma_

#2 - Helen.HUSnrNIO

Tvätta går an men att ta hand om all tvätt därefter är verkligen sjukt trist.
Mina planer för dagen var att angripa några av de bergen som växer sig allt större här hemma men så blidde det inte så de lär bli ännu större de.
Sanslöst gött så klart när man väl är klar med allt som heter tvätt...!
Hejsan!

Nu har jag slumpat fram vinnarna i utlottningen om Den lilla sjöjungfrun på dvd, LEGO Duplo samt en Ariel docka.
De tre vinnarna finns presenterade på bloggen i skrivandets stund.

Ha en trevlig fortsättning på måndagskvällen & Tack för att du deltog!
Hälsningar Helen
http://husnrnio.se

Svar: Håller med om att det är sjukt trist att ta hand om tvätten efteråt, och att sortera den innan också, haha. Men det är precis som du skriver skönt när det väl är klart.

Kram Sanna
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.