Fixar och trixar med bloggen

Det här med bloggdesign är så otroligt viktigt både för er läsare och för mig som bloggare. Därför har jag nu under kvällen satt ihop en förhoppningsvis bättre design lite snabbt. Har nämligen den sista tiden fått lite klagomål över att visat haft svårigheter att läsa, på grund utav menyn som varit på fel ställe. Nu hoppas jag därför att detta ska vara återgäldat, och att ni alla ska kunna läsa som vanligt. Om inte får ni gärna hojta till och berätta hur det ser ut så att jag kan lösa det.
 
 
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

På min dator (kör med Chrome) är det ett utrymme mellan inläggsspalten och den högra menyn på ca 3 cm.

Svar: Är det det fortfarande? Du kan läsa inläggen ändå?
Kram
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.