Fullt upp i hemmet

Här hemma är jag själv i dag och det passar mig faktiskt bra, i dag har jag nämligen planerat att rensa ur en hel del skåp och lådor. Det blir även lite städning och förhoppningsvis ska jag få på någon tvättmasin nere i tvättstugan, och de är alla aktiviteter som görs allra bäst ensam. Ni som är föräldrar vet nämligen hur det brukar vara när man börjar plocka i ett rum, och det blir saker lika fort på golvet i ett annat. Det är så det brukar bli här hemma förr eller senare. Det brukar starta upp med att Alva är intresserad och glad och vill hjälpa till här hemma, men ganska snabbt tröttnar hon när timmarna går och då hamnar det ena och det andra på golvet eller också bosätter hon sig framför en film. 
 
Det gör i sin tur att jag tröttnar och bosätter mig framför datorn, eller också sätter jag mig och leker med henne och ingenting blir gjort. Där med är det allra enklaste att städa och fixa ensam, så får min plutt i stället komma hem till ett ny städat hem och roa sig med mina föräldrar och syskon under dagen i stället.
 
Hur brukar städningen se ut hemma hos er? Hur lockar ni barnen att hjälpa till i hemmet?
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.