Upp emot skyn

Här om dagen var det en aktivitet som jag själv med spänning såg fram emot, och det var faktiskt att få flyga luftballong som är en av alla punkter på min lista med saker att göra innan jag dör. Men tråkigt nog kom ballongen aldrig upp i luften på grund av för blåsigt väder, men tillsammans med barnen fick jag i stället uppleva något helt annat för första gången.
 
Vi fick nämligen besöka och se insidan av en riktig luftballong, och det var en speciell känsla måste jag få skriva och en upplevelse både jag och barnen kommer bära med oss länge.
#1 - Sandra

Oj, va kul! :D Tråkigt bara att den inte kunde lyfta.

Svar: Ja, det var synd hade sett fram emot att få åka med.
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.