Vinnaren av ett valfritt plagg ifrån Lucky Ellen

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Lucky Ellen, för sponsringen utav det här priset som bestod utav ett valfritt plagg. Ett extra tack för den fina Emelie klänningen som min dotter fick chansen att rencensera också.
 
Den lyckliga vinnaren blev Sofie Altuntas (utan blogg).
 
Jag har mailat dig för kontaktuppgifter, så att din vinst kan skickas hem så håll utkick i mejlen!
 
 
#1 - Sofie Altuntas

Tusen tack àterigen för denna fina vinst. Jag skickade ett mail till dig i morse. Lucky Ellens webbuttik làg nere i morse men nu verkar den fungera igen. Önskade denna omlottsklänning i lila, storlek L
http://www.luckyellen.com/shop-1/dam-sommarklanningar-omlottklanningar-linnen-toppar-byxor/molly-401-gra-vuxen.html

MVH Sofie

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.