Tävlingstips till er!

Nu tävlar vi ut ett helt fantastiskt pris på vår Mammamingel sida på Facebook. Nu har nämligen alla vår gillare chansen att vara med och tävla om chansen att vinna Careb AB härliga och välfyllda bloggtestarpåse värde över 2000 kr. Påsen innehåller varumärken som Dr Brown, Kids Kit, Tomme Tippee och Albedo 100..
 
Ni är med och tävlar här på vår sida!
 
 

På lördag är vi med i helgbilagan Paus

Det startade redan 2012 och sedan dess har vårt event Mammamingel vuxit sig allt starkare. När jag var yngre hade jag aldrig trott att jag skulle starta eget och driva företag tillsammans med min mamma, men här är vi nu och det känns faktiskt helt fantastiskt. Redan förra året syntes vi i en hel del press ibland annat i nöjestidningen Nollelva och NKPG Magazine, men i år är första gången vi syns i press i en längre intervju. 
 
Nu på lördag kommer intervjun med oss ut i Norrköping Tidningars helgbilaga Paus. Ni håller väl utkik?
 

Baby & Barn mässan 2014


Vi kom tillslut fram till Baby & Barn mässan som var vårt mål och slutdestination, och jag måste faktiskt få uttrycka min besvikelse av utsmyckningen utanför. Det var i princip inget alls och inte heller någon som hälsade oss välkomna vilket var lite av en flopp, jämfört med förgående år då maskoten Wilma hälsade oss välkomna tillsammans med massa trevliga ballongdekorationer. Det var som tur var desto bättre när vi väl kommit in på mässan, och det positiva för egen del var att första intrycket var att mässan riktade sig till lite större barn.
 
Det är dock väldigt många företag jag saknar trots allt, och framförallt företag för de allra minsta exempelvis de som brukar dela ut babypåsar etc. även om jag själv inte har så stort behov av de just nu. Det kändes som det inte heller fanns mycket aktiviteter för barnen, men som tur var hittade barnen några favoriter i alla fall vilket blev Isbjörn Of Swedens monter där det fick springa runt hinderbanan som det satt upp, de gillade även att de var gratis ansiktsmålning hos Plusgymnasiet och givetvis Nalleakuten i Universums monter. 
 
För egen del blev jag positivt överraskad utav att det åter på nytt var flera nya företag, då jag älskar att nätverka och få nys om nyheter på marknaden. Det var även en hel del gamla bekanta ansikten som alltid är lika trevliga att stöta på runt om i Sverige och växla nåra ord med. I sin helhet var med andra ord mässan riktigt bra och det blir nog garanterat ett besök även inför nästa år.
 

En promenad i Göteborg

När vi var redo och hade förberett oss på hotellet, så begav vi oss ut på en promenad ifrån hotell Örgryte till Baby & Barn mässan. Det blev en liten promenad och barnen (och jag) blev lite små trötta i benen så vi tog en liten glass paus ute i den härliga vårsolen. Vi blev tre som vågade oss på nyheten i form utav en melonskiva från Triumf Glass, något som visade sig vara ett riktigt bra val enligt oss alla. Nyheten Watermelon var riktigt god och svalkande, och det blev snabbt en favorit hos mig som vanligtvis sällan äter isglass. Alva valde dock att köra på ett säkrare kort och satsade på en Dumle glass, men smakade givetvis utav mig och fastnade även hon.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.