Saker som behövs göras

Här hemma vaknade vi till liv för ett par timmar sedan, och jag sitter nu här ensam efter att ha lämnat av Alva på skolan. Har passat på att söka lite nya jobb, besvara lite mejl etc. och nu är jag redo att ta tag i hemmets alla sysslor som behövs fixas innan det är dags att hämta hem Alva lite senare om ett par timmar. Det känns faktiskt riktigt skönt att få städa och fixa hemma i lugn och ro, för när busungen min är hemma blir det lätt hänt att vi busar och stojar runt eller slappar och tar det lugnt i stället. 
 
Hur är det för er andra föräldrar, städar och fixar ni bättre i hemmet när barnen är hemma eller tvärtom? 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.