Tacomys framför Melodifestivalen

I dag hade vi planerat in att städa och greja här hemma i hemmet, och vi kom faktiskt i gång lite grann men ganska snabbt ringde brorsan och planerna ändrades om. Vi beslöt oss för att bege oss i väg för att handla. Det blev således en tur med bussen in till Ingesta Shopping där Alva fick köpa hem lite nytt till garderoben som rensades ur för ett par dagar sedan. Hon fick en klänning, två leggings och en ny väska med sig hem ifrån H&M, och där med försvann guldbonusen och min lilla tjej strålande lite extra utav glädje.
 

Det blev en tur in på ICA också för att inhandla lite mello mys i form utav tacos. Därefter begav vi oss hem med bussen, och brorsan och hans flickvän och vi skiljdes åt. Här hemma myste Alva och jag med tacos och dans i vardagsrummet innan hon däckade av trötthet i soffan. Själv har jag spenderat kvällen med att läsa bloggar, tävla och babbla strunt med vänner online. Nu börjar det dock bli hög tid för sängen även för mig.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.