Tävla om boken "Starta eget företag snabbt och lönsamt"

"Tävla om chansen att vinna boken "Starta eget företag snabbt och lönsamt" skriven utav Holger Wästlund hos Mammasvardag.se."
 
Holger Wästlund är en person som verkligen imponerar och är en stor förebild för mig. Därför tycker jag det känns extra kul att tävla ut tre stycken utav hans nya bok "Starta eget företag snabbt och lönsamt", speciellt eftersom det är en bok som jag själv personligen verkligen kan rekommendera då den innehåller en hel del tänkvärda bra att ha tips inför företagsstarten. 
 
I den här boken får du bl. a. lära dig:
hur du skaffar kunder utan att det kostar något
hur du gör din hemsida själv på smartaste sätt
hur du får kunder med nyhetsbrev
hur du sköter din marknadsföring på sociala medier på en kvart om dagen
hur du skriver offerter som ger jobb
hur du tar rätt betalt
hur du prisförhandlar med framgång
 
Du får också lära dig:
tre sätt att sänka din skatt
länkar till sajter där du kan lära dig mer
sju misstag som du bör undvika
du får en färdig affärsplan
så finansierar du starten
komplett checklista för att starta företag
så får du ditt företag att växa
 
En chans: Skriv en kommentar i detta inlägg med en motivering till varför just du skulle vilja vinna den här boken och vilken bransch du skulle vilja starta eget inom och gör det tillsammans med namn, e-post och ev bloggadress.
 
Två chanser: Gilla Mammamingel 2014 på FB, och glöm inte uppge ditt namn.
 
Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas den 30 april!
#1 - elin stridh

bra bok :D

Svar: Ja, visst är den! :)
AlvasMamma_

#2 - Jessamy

Hej.

Jag skulle vilja tävla om boken till en nära vän som hjälpt mkg mycket under hösten. Han vill starta eget och är väl i startgroparna och ska starta eget med lite allt möjligt när det gäller inom och utomhusfix.

Skulle glädja mig enormt att kunna ge honom denna boken.

Mvh jessamy.


Svar: Kul att du är med och tävlar, lycka till!
AlvasMamma_

#3 - Christina Frisberg

Klart jag är med och tävlar, jag har, gillat mammamingel fb sida, och delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
Hoppas på tur, jag har länge närt en hemlig dröm att öppna eget konditori el liknande, så det vore toppen med lite råd om eget företagande!! <3

Svar: Kul att du är med och tävlar, lycka till!
AlvasMamma_

#4 - Christina Frisberg

Klart jag vill vara med och tävla , detta är kanske boken som får mig att våga ta klivet ut i världen och göra slag i saken att öppna ett eget företag.
Jag har gillat fb sidorna sedan tidigare under mitt namn Christina Frisberg.
Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn.
Det blir 3 chanser tror jag!! :)
Håller en tumme eller två och hoppas på att det blir vinstlotten som är min.
KRAMEN! <3

Svar: Kul att du är med och tävlar, lycka till!
AlvasMamma_

#5 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag skulle vilja vinna boken till mig själv då jag går i tankarna att starta eget som fotograf. Denna skulle då vara en stor hjälp och kanske det som gör att jag faktiskt vågar ta det sista steget.

Jag gillar redan mammaminglet.

Delar tävlingen på FB som Lottiz Törnqvist

Hoppas på tur.
lotten_81@spray.se
Lottiz

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.