Öppet dygnet runt, 365 dagar om året.

 
Ett annat problem som kan dyka upp när städning står på schemat är städning av avlopp. Det om något är ibland det äckligaste och mest otrevliga som jag och säkert många andra vet, det är dock ändå något som vi inte kan undvika och som behövs i hemmet i mellan varven. Om man skulle få problem är dock rorassistansen.se en riktigt bra jourservice att vända sig till och det har öppet dygnet runt, 365 dagar om året.
 
De arbetar inom VVS och närliggande områden såsom fastighetsskötsel, el och saneringsarbeten.Vare sig man behöver akut hjälp vid t ex vattenläckage, stopp i avlopp eller avbrott på sin värmeanläggning eller vid planerad vvs-installation och service, ställer de upp med kompetent arbetskraft.
 
Själv har jag dock haft tur och sluppit problem hittils, och skulle jag få problem skulle nog hyresvärden i första hand kopplas in med hjälp. Men rorassistansen är nog ett riktigt bra alternativ åtminstone om man bor i Stockholms området där de håller hus. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.