Mammasvardag

Öppet dygnet runt, 365 dagar om året.
 
Ett annat problem som kan dyka upp när städning står på schemat är städning av avlopp. Det om något är ibland det äckligaste och mest otrevliga som jag och säkert många andra vet, det är dock ändå något som vi inte kan undvika och som behövs i hemmet i mellan varven. Om man skulle få problem är dock rorassistansen.se en riktigt bra jourservice att vända sig till och det har öppet dygnet runt, 365 dagar om året.
 
De arbetar inom VVS och närliggande områden såsom fastighetsskötsel, el och saneringsarbeten.Vare sig man behöver akut hjälp vid t ex vattenläckage, stopp i avlopp eller avbrott på sin värmeanläggning eller vid planerad vvs-installation och service, ställer de upp med kompetent arbetskraft.
 
Själv har jag dock haft tur och sluppit problem hittils, och skulle jag få problem skulle nog hyresvärden i första hand kopplas in med hjälp. Men rorassistansen är nog ett riktigt bra alternativ åtminstone om man bor i Stockholms området där de håller hus. 
I clean green en miljövänlig städfirma
I dag har vi städat ifrån morgon till kväll här hemma, och även om vi är långt ifrån klara så börjar det trots allt mer och mer likna ett hem. Det om något gör det värt allt det jobbiga, även om jag faktiskt måste erkänna att jag både en och två gånger har tänkt tanken om hur skönt det vore att anlita någon som kom och städade hos mig. Har faktiskt t o m spanat in icleangreen.se som är en städfirma i Stockholm som erbjuder allt ifrån flyttstäd, hemstäd och kontorstäd till golvvård, fönsterputs och flytthjälp. 
 
Det bästa med deras företag är att det är Sveriges miljövänligaste städföretag. De använder sig utav unika produkter som inte innehåller några kemikalier eller andra skadliga ämnen, detta för att kunna erbjuda en frisk och hälsosam miljö för dig och dina nära. Det är något jag tycker är otroligt bra och något fler städföretag borde satsa på och för att fortsätta titta på deras fördelar måste jag skriva med att jag starkt beundrar deras välgörenhetsprojekt. Det har nämligen valt att ge 50 kr per bokad städning till välgörande ändamål, där de vill hjälpa människor som har det kämpigt och tufft i sin tillvaro.
 
Bara det tycker jag ger ett stort plus i kanten, så bodde jag i Stockholm och hade en bättre ekonomi, så skulle jag helt klart vända mig till icleangreen.se för hjälp med städningen. 
Vinnaren utav ett presentkort ifrån Darling Express
Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Darling Express, för sponsringen utav det här priset som bestod utav ett presentkort värde 350 kr. Ett helt fantastiskt pris som ger möjlighet till ett och annat fint ifrån deras butik där många av mina personliga favoriter finns.
 
Den lyckliga vinnaren blev Zandra Svantesson
 
 Har mejlat dig så håll utkick i inkorgen, så du får hem din vinst.