Öppet dygnet runt, 365 dagar om året.

 
Ett annat problem som kan dyka upp när städning står på schemat är städning av avlopp. Det om något är ibland det äckligaste och mest otrevliga som jag och säkert många andra vet, det är dock ändå något som vi inte kan undvika och som behövs i hemmet i mellan varven. Om man skulle få problem är dock rorassistansen.se en riktigt bra jourservice att vända sig till och det har öppet dygnet runt, 365 dagar om året.
 
De arbetar inom VVS och närliggande områden såsom fastighetsskötsel, el och saneringsarbeten.Vare sig man behöver akut hjälp vid t ex vattenläckage, stopp i avlopp eller avbrott på sin värmeanläggning eller vid planerad vvs-installation och service, ställer de upp med kompetent arbetskraft.
 
Själv har jag dock haft tur och sluppit problem hittils, och skulle jag få problem skulle nog hyresvärden i första hand kopplas in med hjälp. Men rorassistansen är nog ett riktigt bra alternativ åtminstone om man bor i Stockholms området där de håller hus. 

I clean green en miljövänlig städfirma

I dag har vi städat ifrån morgon till kväll här hemma, och även om vi är långt ifrån klara så börjar det trots allt mer och mer likna ett hem. Det om något gör det värt allt det jobbiga, även om jag faktiskt måste erkänna att jag både en och två gånger har tänkt tanken om hur skönt det vore att anlita någon som kom och städade hos mig. Har faktiskt t o m spanat in icleangreen.se som är en städfirma i Stockholm som erbjuder allt ifrån flyttstäd, hemstäd och kontorstäd till golvvård, fönsterputs och flytthjälp. 
 
Det bästa med deras företag är att det är Sveriges miljövänligaste städföretag. De använder sig utav unika produkter som inte innehåller några kemikalier eller andra skadliga ämnen, detta för att kunna erbjuda en frisk och hälsosam miljö för dig och dina nära. Det är något jag tycker är otroligt bra och något fler städföretag borde satsa på och för att fortsätta titta på deras fördelar måste jag skriva med att jag starkt beundrar deras välgörenhetsprojekt. Det har nämligen valt att ge 50 kr per bokad städning till välgörande ändamål, där de vill hjälpa människor som har det kämpigt och tufft i sin tillvaro.
 
Bara det tycker jag ger ett stort plus i kanten, så bodde jag i Stockholm och hade en bättre ekonomi, så skulle jag helt klart vända mig till icleangreen.se för hjälp med städningen. 

Vinnaren utav ett presentkort ifrån Darling Express

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Darling Express, för sponsringen utav det här priset som bestod utav ett presentkort värde 350 kr. Ett helt fantastiskt pris som ger möjlighet till ett och annat fint ifrån deras butik där många av mina personliga favoriter finns.
 
Den lyckliga vinnaren blev Zandra Svantesson
 
 Har mejlat dig så håll utkick i inkorgen, så du får hem din vinst. 

Vinnaren av en hotellövernattning på Rica Talk Hotel

Ett jätte stort tack till det otroligt trevliga samarbetet med Rica Talk Hotel, för sponsringen utav det här priset som bestod utav en hotellövernattning inkl. frukost buffé och parkering för 2 vuxna respektive 2 barn. Ett helt fantastiskt pris som jag tycker vinnaren som är Elisabeth Öberg förtjänar efter all den otur de haft. 
 
 Har mejlat dig så håll utkick i inkorgen, så du och familjen kan åka i väg på ett litet äventyr tillsammans. 
 

Avslutet på vår fantastiska resa

 
Efter den fantastiska middagen var det tänkt att vi skulle festa natten lång, men eftersom middagen hade dröjt ut på tiden och klockan redan var över tolvslaget när vi gick därifrån var det en viss dam i mitt sällskap som var trött. Det slutade därför med att vi stannade i hytten, och pratade lite tjejsnack innan vi bägge föll i sömn. När det var söndagsmorgon var vi bägge utvilade och redo att inta den lyxiga frukost buffén i restaurang Seaview.
 
Efter frukosten blev det besök i taxfreen för shopping där vi fick med oss ett och annat. Det bjöds även på smakprovning av diverese viner och möjlighet till visning runt båten och på SPA-avdelningen om man önskade. Vi skippade den biten och tog det i stället lugnt, och njöt utav resan för oss själva lite. Vi hann lagom tills vi kom i hamn i Stockholm avnjuta en varsin Strawberry daiquri intill fönstret med utsikt av det vackra vattnet. Därefter var det utcheckning av båten och sedan en bussresa hem som väntade oss.
 
 
 
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.