Öppet dygnet runt, 365 dagar om året.

 
Ett annat problem som kan dyka upp när städning står på schemat är städning av avlopp. Det om något är ibland det äckligaste och mest otrevliga som jag och säkert många andra vet, det är dock ändå något som vi inte kan undvika och som behövs i hemmet i mellan varven. Om man skulle få problem är dock rorassistansen.se en riktigt bra jourservice att vända sig till och det har öppet dygnet runt, 365 dagar om året.
 
De arbetar inom VVS och närliggande områden såsom fastighetsskötsel, el och saneringsarbeten.Vare sig man behöver akut hjälp vid t ex vattenläckage, stopp i avlopp eller avbrott på sin värmeanläggning eller vid planerad vvs-installation och service, ställer de upp med kompetent arbetskraft.
 
Själv har jag dock haft tur och sluppit problem hittils, och skulle jag få problem skulle nog hyresvärden i första hand kopplas in med hjälp. Men rorassistansen är nog ett riktigt bra alternativ åtminstone om man bor i Stockholms området där de håller hus. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.