029 - Facebooktyper

The Collector är den som stämmer bäst in på mig, eftersom jag sällan skriver något själv men blir fan och gillar sidor som många kanske tycker är helt random. Detta har förstås en förklaring vilket kort och gott stavas i tävlingar som ofta kräver att man gillar och delar deras sida vidare. Men det är inte heller hela anledningen till att jag gillar och blir fan av helt random sidor, utan varje sida jag gillar ser jag även som en potentiell samarbetspartner. 
 
När det kommer till mina vänner har jag både det ena och det andra, men det jag märker av tydligast är helt klart det som är Dramaqueens och Gamers då det stör mig något otroligt. 
 
Vilken Facebooktyp är du? Titta in här för att se vilken
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.