030 - Välj ett enda socialt medium

Det första jag kom och tänka på var min mejl, men eftersom det inte tillhör kategorin sociala medier så väljer jag bloggar, både min egen att skriva på och andras att läsa. För egen del så älskar jag nämligen att uttrycka mig och att få ha allt jag skrivit samlat på ett och samma ställe det känns bra, och att samtidigt ha möjlighet att nå ut till andra snabbt, effektivt och kostnadsfritt de känns som en riktigt bonus. 
 
Uppskattar även att läsa andras bloggar och få ta del av andra människors liv, och på så vis få inspiration och byta erfarenheter. Bloggar är kort och gott det jag allra helst använder mig utav. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.