Brännboll - en aktivitet för hela familjen

Här hemma längtar jag galet mycket efter sommaren, jag är nämligen inte alls ett stort fan utav snö och kyla, och känner mig ärligt talat riktigt tråkig under vinterhalvåret. Men under våren och sommaren blomstrar jag och ger mig ofta ut och leker utomhus med Alva. Ibland det roligaste jag vet är när vi gör saker tillsammans som att spela fotboll, kubb, bada i poolen eller hoppa studsmatta. 
 
Något som jag dock önska att vi kunde göra är att spela brännboll, inte för att jag är särskilt duktig för det är jag inte, utan för att det är så otroligt kul och något aktivit att göra tillsammans med andra. Därför hoppas jag i sommar att vi ska få ihop ett gäng som vill spela med oss för brännbollset har vi redan hemma. Det vore så otroligt kul att få se och lära Alva hur man skjuter i väg bollen, och verkligen göra en familjegrej av det hela och kanske slå på grillen och mysa lite samtidigt.
 
Så är ni ute efter en aktivitet för hela familjen rekommenderar jag varmt brännboll.
 

Med detta inlägg har jag chansen att vinna riktigt fina priser, så ni får gärna rösta på mig.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som Relationship Manager på Bonnier Business Media Sales. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.