Premiär kryssning med Cinderella

Nu är det bara drygt en vecka kvar tills det är dags för premiär kryssning med Cinderella. Det är något som jag verkligen har längtat efter samtidigt som jag är lite smått nervös. I ärlighetens namn är jag inte alls mycket för att vara ute och dricka och festa loss, utan jag är hellre hemma med dottern och myser så det känns som det här dygnet kommer vara något annat än vad jag är van vid. 
 
Men förhoppningvis är mitt resesällskap Sandra med på noterna, och får mig att känna mig hemma trots att det inte riktigt är min vardagliga miljö. Det jag ser fram emot mest är faktiskt att få ett riktigt dygn med tjejsnack, skratt och en massa roliga och galna händelser att minnas tillbaka efteråt. Det känns nämligen som det var år och dagar sedan som vi umgicks bara vi två, så det ska bli riktigt trevligt att äta en massa gott och bara vara tillsammans även om jag kommer sakna mitt lilla bustroll här hemma enormt.
 
Andra saker på resan som ska bli spännande är shopping i tax freen, och alla överraskningar ombord och givetvis att spana in den nya nattklubben Etage då vi kommer in som VIP.
 
Fler som ska åka med på premiär kryssningen den 25/1?
#1 - Elin - Livat på torpet

Men åhh så kul med en kryssning! Skulle vilja fara på en med grabbarna också. Tror att dom skulle älska det :)

Kul att du är med och tävlar!
Kram & Lycka till

Svar: Ja, det var riktigt trevligt. Tycker absolut du ska göra det.
Kram
AlvasMamma_

#2 - Sandra

Jag ska ta väl hand om dig Sanna, så var inte orolig ;) Tror dessutom inte att jag vill festa en massa, mer som du sa äta gott och ha det roligt tillsammans med dig :) Jag ser verkligen fram emot det! :D

Svar: Hehe vad bra ;) Det blev lite dricka men inte så mycket ändå.
Kram
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.