Premiär kryssning med Cinderella

Förra helgen begav jag mig tillsammans med min bästa vän Sandra ut på äventyr. Det var premiär kryssning med Cinderella som var vårt mål, och hela resan var ifrån start till slut helt fantastiskt. Vi bjöds på helt fantastiskt mat och mer dricka än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. När vi checkade in fick vi dessutom helt fantastiska goodiebags som ibland annat innehöll en super snygg kuvertväska ifrån Escada, väska för förvaring av kläder och en hel del prover och även några fullsize produkter ifrån Kerstin Florian och The Body Shop.
 
Men för att spola tillbaka tiden lite och berätta lite mer om alla upplevelser ombord, så börjar jag med att avslöja att vi checkade in och invigde vår hytt. Där fixade vi i ordning oss och jag gjorde det klassiska misstaget att ta mig en dusch vilket slutade med att tiden rann i väg, och jag stressade som en tok och sminket blev utkletat, och jag fick panik vilket ledde till att jag tvättade bort allt och struntade i det helt. Vi kom tillslut fram till den nya nattklubben Etage där den officiella ingivningen skedde, och vi tillsammans med alla andra människor som var VIP ombord fick kliva in i och njuta av det goda som var uppdukat medan det på scenen pratade och berättade om alla nyheter och avslutade det hela med att låta fantastiska Charlotte Perrelli klippa av banden och inviga nattklubben officiellt. Därefter spelades flera låtar upp och vi fick ibland annat se Sahlene, Andreas Weise, Mikael Rickfors och många fler.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.