Seaview Dining

Lite senare intog vi den fantastiska vackra restaurangen Seaview Dining som var helt underbar till miljön och omgivningen. Vi fick avnjuta en fyrarätters middag tillsammans med trevligt sällskap i form utav Sofie och hennes man, Andrea ifrån PR byrån Agency och ytterligare en mycket trevlig tjej ifrån Viking Lines marknadsavdelning.
 
Menyn bestod utav fina och riktigt lyxiga rätter, men det var inte allt som föll oss till bords i smaken tyvärr men efteråt gick vi nog därifrån nöjda och glada allihop. Min personliga favorit var dock helt klart den fantastiska desserten som bestod utav honugspannacotta med kanelstekt äpple och havrecrisp. Spännande var det också att för första gången få äta anka, även om det inte riktigt blev en favorit hos mig.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.