Seaview Dining

Lite senare intog vi den fantastiska vackra restaurangen Seaview Dining som var helt underbar till miljön och omgivningen. Vi fick avnjuta en fyrarätters middag tillsammans med trevligt sällskap i form utav Sofie och hennes man, Andrea ifrån PR byrån Agency och ytterligare en mycket trevlig tjej ifrån Viking Lines marknadsavdelning.
 
Menyn bestod utav fina och riktigt lyxiga rätter, men det var inte allt som föll oss till bords i smaken tyvärr men efteråt gick vi nog därifrån nöjda och glada allihop. Min personliga favorit var dock helt klart den fantastiska desserten som bestod utav honugspannacotta med kanelstekt äpple och havrecrisp. Spännande var det också att för första gången få äta anka, även om det inte riktigt blev en favorit hos mig.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.