Tävla om en övernattning på Rica Talk Hotel

"Tävlar hos Mammasvardag.se om en hotellövernattning inkl. frukost buffé och parkering på Rica Talk Hotel i Stockholm för 2 vuxna respektive 2 barn."
 
En ny bloggdesign måste firas med en ny tävling, eller vad säger ni?
 
Därför tävlar jag nu ut en övernattning för 2 vuxna respektive 2 barn inkl frukost och parkering, att utnyttja under vecka 9 eller på påsklovet, vecka 16 hos Rica Talk Hotel i Stockholm. 
 
På “Alfonshotellet” hittar du Alfons lekavdelningar med bland annat Alfons kök, minibio och teaterscen med utklädningskläder. Här finns även rum med plats för hela familjen, en Alfonssvit, bar, restaurang, gym samt garage. Här kan barn och vuxna koppla av, umgås och övernatta en eller flera nätter på ett klart annorlunda hotell. Överraska barnen och checka in hos Alfons!
 
För att vara med och tävla:
 
En chans: Berätta vem du skulle bjuda med dig på en övernattning på Rica Talk Hotel och varför just du borde vinna och skriv det tillsammans med ditt namn, e-post och ev bloggadress. 
 

Två chanser: Gilla Alfonshotellet- Rica Talk Hotel på Facebook och glöm inte att ange ditt namn.

 

Tre chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på Facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.

 

Tävlingen avslutas måndagen den 27 januari!

#1 - madde

Fin design! =)

Jag är med o tävlar!
Vill hemskt gärna vinna så jag kan bjuda med mig sambon och barnen på en hotellnatt med brakfrukost, det har vi förtjänt efter att ha bott på ynka 32 kvm i 1 år o 8 månader. Nu bor vi äntligen större men vi är värd lite extra lyx tycker jag!
Har gillat sidan samt delat tävlingen på FB Madelene Elisabeth Jacobsen

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#2 - Lena Ohlsson

Hej Sanna!
Hade ingen aning om detta Hotell innan din tävling. Men nu har jag läst på & det är ju ett såå super bra hotell. Vår son Oscar, 9 år, skulle ju bli så lycklig om (vi) HAN fick åka till Stockholm & bo på Alfonshotellet!!Med eget nyckelkort, super fint hotell & barnmeny. Oscar han redan lusläst menyn... och han väljer Chicken nuggets med Ricadipp och pommes frites :D
Att bo på hotell är ju så underbart, vi gör det alltför sällan, bland det bästa är ju FRUKOSTEN...awww komma ner (ja eller upp) till en dignande frukostbuffé är bland det BÄSTA som finns!!

Hela Fam Ohlsson/ Andersson gillar Alfonshotellet - Rica Talk Hotel, hoppas vi får möjlihet till lek, teater & supé & härlig hotell frukost.
& Oscars första besök i huvudstaden <3

Kram Lena, Petter & Oscar Ohlsson/ Andersson

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#3 - Lena Ohlsson

Hej Sanna,
nu hoppas jag & min familj, pappa Petter Andersson & vår son Oscar 9 år på att få bo på Rica Talk Hotel. Vilken upplevelse & ffa för Oscar som lyssnat de senste åren på Alfons ljudböcker, att han får uppleva en del av detta irl.
Han har ännu INTE beökt i vår huvudstad, vi bor så många mil ifråm...
Meeen n nu har han har kollat upp menyn (det blir Chicken nuggets med Ricadipp och pommes frites, han har kollat "stjärnorna" på hotellet, han har kollat lek möjligheter & han säger att han tar med bästaste kompisen Alexander..på detta äventyret ... Nu hoppas jag lika mycket som Oscar, att vi får komma & uppleva detta på Rica Talk Hotel tack vare din tävling.
Kram Lena / Västervik

#4 - Louise

Jag skulle unna mig o min familj detta, bjuda med min sambo o våra två döttrar. Kolla bort o göra nått annorlunda o passa på o besöka skansen.
Har inte råd att hitta på nått själv så där och detta skulle göra oss alla glada :)

Gillar o delar på Facebook ( Lollo Bergström )

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#5 - Jessica sundberg

Tar givetvis tre chanser! Delar och gillar som jessica sundberg1

Jag skulle ta med mig barnen och maken såklart! Finns nog få som älskar Alfons lika mycket som jag. Har varit min favvo ända sedan jag var liten - är uppväxt med Alfonsböckerna. Jag skulle älska att bo på Alfonshotellet och leka i Alfonshörnan, men jag kan behöva barnen som täckmantel :-)

Kram!

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#6 - Christina Frisberg

Åhh!! en sådan underbar tävling!! :)
Tänk att komma bort från vardagen en liten stund, och bara kunna slappa och må bra i sällskap av sin familj, det är ju bara en massa måsten hela tiden, bara att slippa handla, och laga maten och diska, slippa bädda osv, osv, är ju rena himelriket, så vinner jag så tar jag gubben i kragen och dottern, och sticker till Stockholm och shoppar lite och äter gott och bara myser. :) :)
Jag har gillat fb sidan sedan tidigare under mitt namn Christina Frisberg.
och jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under samma namn.
Önskar dig ett riktigt gott nytt 2014 med massor av glädje, god hälsa och kärlek!! <3

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#7 - Tatyana

Jag har gillat på Facebook. Jag skulle vilja ta med min sambo och våra barn. Efter att ha bott i ett renoveringskaos sedan i augusti så skulle vi behöva komma hemifrån och ladda batterierna lite, alla fyra. Få sova gott, äta gott och ha roligt tillsammans.

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#8 - Marlene

Jag skulle vilja ta med vårt lilla fosterbarn som är 6 år och gillar Alfons! Han har aldrig sovit på hotell och skulle tycka att det var jättespännande.

mrinda@swipnet.se

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#9 - EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX

Jag är gärna med och tävlar. Varje gång vi åker mot Stockholm så börjar Melvin prata om Alfonshotellet för att inte tala om när vi åker tåg förbi och han ser det. Han har varit där en gång och älskade det. Vore så roligt att få ta med familjen och åka dit ännu en gång.

Gillar såklart på FB (sen förut), Anna Karlsson

Länkat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/01/06/overnattning-271/

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#10 - Linda Ekström

1.) Jag skulle ta med mina döttrar på 5 och 8 år - denna utflykt skulle vara sista chansen på ett bra tag att göra något roligt och "stortjejanpassat" eftersom de får en lillasyster i mars :) Skulle vara så kul att få ge dem full fokus en hel helg innan en ny person kliver in och ställer krav på uppmärksamhet <3

2.) Jag gillar Alfonshotellet på FB med samma namn som här

3.) Länkar till tävlingen på min FB

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#11 - MariaM

Jag är jättegärna med och tävlar om en hotellnatt för mig och familjen. Vi har två små Alfonstokiga killar här hemma och senast vi var och hälsade på mormor o morfar i Göteborg var vi på Alfons Åbergs kulturhus och det var en riktig höjdare! Bägge grabbarna lekte och lekte och tyckte det var toppen att få åka helikoptern som Alfons byggt! (kan verkligen rekommendera detta!!!) Hoppas nu på att vi får träffa Alfons igen, hade varit toppen :)

Gillar och delar tävlingen på fb (maria mattson).

Mvh Maria

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#12 - Johanna Mårtensson

Klart att jag är med.

Jag skulle bjuda med mig min helt underbara familj. Vi har haft ett tufft år och skulle vara så skönt att få komma iväg och få tänka på något annat. Och att få skämma bort sin familj med något som man i vanliga fall inte har råd med skulle vara helt underbart. Dottern i familjen skulle skutta av glädje och hennes föräldrar skulle gråta glädjetårar .

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#13 - Johanna Mårtensson

Glömde skriva att jag är med och gillar på FB

#14 - Ola M

Jag skulle faktiskt ge bort detta till mina helt underbara svärföräldrar och min lilla svåger på 4 år. De har hjälpt oss med så mycket sedan dottern föddes och när vi hittade vårat drömhus ställde de gärna upp som borgensmän när vi själva inte kunde ta lån. Trots att de själva har fullt upp med sin lilla kille så ställer de mer än gärna upp som barnvakter och renovering av hus. och vi är så glada för allt och att få visa det genom att få låta dem åka iväg till stockholm skulle få vara helt perfekt. Så nu hoppas jag på turen att jag vinner detta

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#15 - johanna andersson

Jag skulle hemskans gärna vilja bjuda med mina barn och gubbe. Vi har nu båda börjat arbeta och imorgon börjar båda barnen dagis igen. Skulle vara underbart att få fira att de faktiskt är dagisbarn båda två och att andy börjat jobba igen efter att ha varit sjukskriven i nästan ett år.
gillar på fb-johanna andersson

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#16 - Angelica

Åh vad underbart :)

Vi ska till Stockholm under påsklovsveckan, har lovat Casper att vi ska gå på en massa roligheter i storstaden då <3
Han ser fram emot detta och hans högsta önskan är att få bo på hotell, han älskar sängarna och frukosten -precis som oss vuxna-

Jag gillar alfonshotellet på facebook sedan tidigare /Angelica Broman

Delar tävlingen på facebook (Angelica Broman) och håller tummarna stenhårt.

Ha en fortsatt trevlig måndag

Kram

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#17 - Hanna Fornhem

Jag vill gärna vara med och tävla. Med tre lotter. Jag gillar på facebook (Hanna Fornhem) och har skrivit lite kort i bloggen: http://hanna.fornhem.se/birka-kryssning/

Det vore roligt att få ta med barnen på en övernattning i Stockholm. När vi reser till Stockholm (bor i Uppsala) tar vi ju ofta tåget hem. Men det vore mysigt att kunna gå i stan på kvällen, äta god middag och sedan på bara några minuter vara vid hotellet, där man verkligen kan mysa en stund till. Frukosten där går inte av för hackor, och med matglada barn är långfrukost en fröjd :) Vi lämnar sällan bort barnen över natten utan försöker hitta roliga saker som alla kan njuta av ihop. Hoppas på tur!

Må gott!

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#18 - jessamy

Hej. Jag är med. Ja skulle bjuda min familj. Vi har haft det turbulent och håller kanske sakta men säkert på att få det bättre.

mvh jessamy

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#19 - Camilla

Ååh vilken underbar tävling! Jag skulle välja att ta med mig min man och mina två söner till Alfons-hotellet där vi aldrig varit. Oj vilket behov vi har av att få sova i sköna sängar, få äta hotellfrukost, mysa, ha något att längta till!

Gillat Rica-hotell på FB (Camilla Anell)

Håller tummarna massvis!

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#20 - Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Jag tänkte precis säga det: Vilken fin ny design du har fått här inne :)
Vilket toppen pris, det vill jag verkligen vara med och tävla om!

Jag skulle dra med mig min lilla familj, alltså Peter, Robin och Jennifer.
Peter jobbar så himla mycket nu sen han startade eget företag, runt 10-12 timmar per dag så vi ses inte så ofta tyvärr. Om jag vinner skulle vi få en välbehövlig tid tillsammans att göra något skoj i Stockholm. Vi behöver rå om varandra och vilket ställe är bättre än på "Alfonshotellet"?

Jag gillar på Facebook i namn Beatrice Åhnström och jag delar i samma namn. Men eftersom jag så himla gärna vill vinna så tipsar jag på bloggen också!
http://blogg.alltforforaldrar.se/beatricetavlingstipsarblogg/2014/01/07/rica-talk-hotel-27-januari

HOPPAS HOPPAS!!!

Svar: Kul att du är med och tävlar och gillar min nya design, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#21 - veronica hedlund

jag är jätte gärna med.

jag skulle ta med min älskade man och barn. skulle vara en toppen present att få bjuda med dom på detta. har läst mycket om hotellet som verkar vara rikigt mysigt. sen har jag jobbat massor så behöver få lite vila och umgås med familjen.

har gillat på facebook (veronica hedlund)

har delat i bloggen
http://minbebis.com/blogg/inka/tavla-om-hoellovernattning/ ‎

kram veronica

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#22 - Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag skulle bjuda med mig min 6-åring som ständigt söker efter uppmärksamhet just nu. Det skulle bli han och jag som åkte tillsammans med en vän till honom och hans mamma. Då får han verkligen känna att han är i centrum och Alfons hotellet är jag väldigt nyfiken på då vi aldrig varit där. Tycker det verkar jätte mysigt och skulle vilja bo där någon gång. Hoppas.

Gillar sedan tidigare på Fb Lottiz Törnqvist.

Har skickat bilden vidare på FB i samma namn som ovan.

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#23 - Kim

Jag vill gärna vara med! Det är säkert 15 år sedan jag var i Stockholm och resten av familjen har aldrig varit där. Det vore en härlig liten minisemester att komma iväg och eftersom ungarna älskar Alfons skulle dom jubla! Därför vore det jättekul att överraska dom med den här dina vinsten.

Gillar och delar på Facebook under namnet Kim Falkenström

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#24 - Victoria

1. Om jag hade turen att vinna skulle jag ta med mig maken och våra två barn för att de har stått ut med mig under hösten när jag pluggat och arbetat.

2. Jag gillar på Fb- Victoria G Tegström

3. Har tipsat här: http://vgt.blogg.se/2014/january/hotellnatt-271.html

Svar: Kul att du är med och tävlar, jag önskar dig lycka till!
AlvasMamma_

#25 - Marthina Lundström

Maken och barnen; Leeron 5 år och Ananda 3 år skulle jag vilja ta med på detta äventyr helt enkelt för att dom är underbara och vi skulle nog uppskatta det lika mycket allihop! :)
Att vara ledig med barnen är underbart och lyxigt i all ära och det försöker jag vara så ofta som det är möjligt. Men att åka bort med familjen är KVALITÉ! Hemma är det alltid mat som ska lagas, tvätt som ska tvättas och disk som ska diskas. Lämnar man hemmet så får man tillfälle att umgås på ett helt annat vis; utan alla "måsten". Det är livet med guldkant det men inte alltid helt lätt att trolla fram i budgeten. Därför skulle jag vilja vinna! :)

Gillar självklart på FB och delar tävlingen!

Vänligen,
Marthina Lundström

#26 - Elisabeth Öberg

Jättefin design, den gillar jag!

Vilken drömvinst detta vore för oss.
Vi har haft en tuff tid, det senaste året har 7-åringen varit med om mycket.
Först jobbigt på skolan som slutade med ett skolbyte.
Sedan har han har efter många besök på ögonkliniken fått glasögon.
Innan jul trillade på skolan och slog hakan och fick sy, då upptäcktes en cysta i käken som ska opereras bort.
I förrgår bröt han armen på två ställen och fick hela armen i gips.
I förrgår fick vi även kallelsen för att operera bort cystan.

Jag skulle bjuda med mig sambon och barnen ♥
Jag vet att barnen skulle älska detta, de gick förbi datorn förut och då sa både 5-åringen och 7-åringen "mamma, dit skulle vi vilja åka!!!" De älskar Alfons ♥

Vi skulle behöva en semester hela familjen, ladda alla batterier och bara mysa tillsammans. Nu kan vi inte åka skidor, pulka eller bada, så detta vore ju helt perfekt!

GILLAR på Facebook (Elisabeth Öberg) och delar:

https://www.facebook.com/elisabethoberg/posts/10151954539317753?stream_ref=1

Håller tummen :-)

Svar: Tack så mycket, och kul att du är med och tävlar. Lycka till!
AlvasMamma_

#27 - Elisabeth Öberg

Glömde länken,
Delade även tävlingen i min blogg :-)

http://lillategelhuset.blogg.se/2014/january/jag-tavlar-hos-mammasvardagse-om-en-overnattning-pa-rica-talk-hotel.html

#28 - care69

Jag är gärna med!
Vinner jag så blir det maken och sonen som åker iväg på äventyr till huvudstaden.
Vore skönt att få komma iväg och bara rå om varandra utan massa måsten.
FB: C Care Regn
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/01/27-jan-vinn-en-overnattning-pa-rica.html

#29 - liselotte

Jag är gärna med och tävlar om denna fina vinst.
1. Skulle bjuda med mig min dotter och hennes son, skulle vara så roligt att få tillbringa lite tid tillsammans och göra något roligt ihop.
2. Gillar på facebook, liselotte andersson
3. Har tipsat på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2014/01/hotell-overnattning-271.html
Mvh Liselotte

#30 - Linda, mamma till majken och arvid

Vad skoj att jag hittade din tävling. Jag måste absolut testa min lycka hos dig.
1: Jag skulle då bjuda min sambo & våra 2 barn, Majken & Arvid. Majkens första bio besök var på "Alfons Åberg" för snart 1 års sen & hon har fastnat för honom sen dess. Dessutom skulle detta bli en rolig resa för hela familjen då vår lille Arvid (1,1/2 år) har hamnat på sjukhuset 2 gånger förra året -13 & tyvärr fick Majken inte den uppmärksamheten hon förtjänar. Så denna resa skulle bli lycka för henne, så nu håller jag/vi tummarna.

2: Jag har gillat på FB, Linda Karlsson

3: Jag har tipsat om din fina tävling på min blogg: http://mammatillmajkenocharvid.blogg.se/2014/january/alfons-aberg.html

Hoppas du får de toppen & säger nu, trevlig helg.
//Linda med familjen ;)

#31 - Millah

1. Då jag bor uppe i Kalix, Norrland och inte har möjlighet att ta mig till Stockholm då så skulle jag verkligen vilja vinna detta fantastiska pris och överraska min älskade lilla syster m familj. Vi bor så långt ifrån varandra men står ändå varandra så nära. Och hon förtjänar att få unna sig en hotellövernattning och min systerdotter skulle nog tycka det var jätte kul :)


2. Gillat på fb (Camilla millah öman)


Hoppas på tur.. kramar // Millah
millahoman@hotmail.com

#32 - Emelie - Mamma till M

Vilken fin och underbar tävling. Om jag har tur att vinna komma jag bjuda med mig min underbara son på 3 år samt sambo. Jag och sambon har studerat nästan hela sonens uppväxt hittills så vi har alltid haft det knapert med pengar, då studentpengar inte är att hurra för!! Så att få denna chansen och låta sonen få uppleva ett hotell, med självaste alfonshotell på. Vilken upplevelse det skulle bli för honom!

Har gillat på facebook (Emelie Johansson)
samt att jag har länkat här:
https://www.facebook.com/emelie.johansson.7370013
på min FB sida!


Hoppas hoppas!
Kramar från Emelie
x_emelie@hotmail.com

#33 - Katja

Jag skulle ta med mig min familj på en weekend i Stockholm.
Vi har haft en jobbig novemberdecember då sambon var med om en olycka och skadade en nerv i handen. Handen kommer aldrig bli bra igen. Men trots det sp ör han den superpappan som han alltid har varit till våra barn.
Det hade varit så underbart att komma bort från vardagen och bara umgås med familjen.

#34 - Anna Lundqvist

ÅH jag är supergärna med. Om jag har turen att vinna skulle jag ta med mig maken och döttrarna. Vi behöver verkligen få komma bort från vardagen efter massor av tråkigheter som har hänt med arbetslöshet, en dotter som inte mår bra, sjukdomar och annat elände. Här hade vi fått komma bort och glömma vardagen och bara njuta av varandra och ha skoj!!!

Delar såklart på fb https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1516813335210717?stream_ref=10

Gillar sidan på fb

#35 - Anna - Vitt eller svart

Hej!

Självklart skulle jag bjuda min familj på mysig hotellnatt. :) Varje sommar hänger vi några dagar i Stockholm för att träffa släkt och vänner och vi bor oftast på Alfonshotellet när vi är där. Det är så bra med ett familjevänligt ställe så man slipper känna att barnen stör andra.

Det vore toppen att vinna och därmed veta att vi kommer ha råd till en Sthlmsnatt även den kommande sommaren!

Gillar på FB.

Kram Anna

#36 - Monica Westling Andersson

Jag och min man vill gärna ta med våra två barnbarn på en riktig härlig farmorochfarfarresa för att uppleva Alfonshotellet. Vilken överraskning det skulle bli för dem.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsammans med min dotter Alva. Studerar till vardags till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.