Viking Line kryssning

Nu har jag äntligen fått väskorna packade, och jag börjar känna mig redo för sängen. I morgon bär det av till Mariehamn tillsammans med Viking Cinderella. Det är något jag ser fram emot galet mycket och jag tror resan kommer bli något alldeles extra faktiskt.
 
Ser verkligen fram emot att spana in båtens nya dansgolv och de nya restaurangerna. Det kommer bli ett riktigt härligt dygn med en massa tjejsnack, skratt, dans och god mat. En dygn att minnas och blicka tillbaka på länge efteråt.
#1 - Dessie - Mamma till ett hjärtebarn & en femkilosbebis

Kul att du är med i min tävling :) Lycka till!

#2 - Jessica Högberg

Låter jättehärligt!! Önskar dej en fantastisk resa!

Svar: Tusen tack, vi hade det super trevligt.
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.