Kurorten Mösseberg i Falköping

Efter Gränna besöket så stannade vi över natten på Kurorten Mössebergasom är Falköpings första och hittills enda Svanenmärkta hotell. För egen del var det första gången som jag var där, och mitt första intryck var positivt redan ifrån första stund och höll sig i under hela vår vistelse.
 
Här på Kurorten Mösseberga fick vi alla i familjen verkligen njuta av lyx, avkoppling och bekvämlighet något som vi alla behövde efter bilolyckan några dagar tidigare. Närheten till affärer och butiker var nära, så även skogen med dess fina natur där upplevelser som tipspromenad väntade med fina priser. Rummen vi fick var fantastiska och mycket fräscha med badrock, badtofflor och tillgång till SPA-avdelningen. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 10 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.