Stor intervju i tidningen Land

Det senaste månaderna har tidningarna ringt på löpande band för intervjuer med oss. Det är något som givetvis känns riktigt roligt, framförallt eftersom det hjälper oss att nå ut med de vi gör så att fler hittar till oss och vårt nätverk. I dag leverades tidningen Land hem till oss och där fanns vi givetvis med i ett två sidoreportage tillsammans med fantastiskt fina bilder ifrån fotograf Anne- Charlotte Andersson. 

Svenska kakel

Har tidigare skrivit och berättat om mitt drömhus och mitt drömbadrum som för mig gärna får vara stilrent, klassiskt och ha stor yta. Det skulle vara mycket gröna växter och färger som turkost, svart, vitt och grått och det skulle helt klart innehålla ett stort vackert badkar. I badrummet skulle det även finnas plats för handdukstorkare, alla mina och så småningom Alvas skönhetsprodukter och givetvis en stor spegel. Det skulle vara kaklade väggar och spotlights som ger bra belysning.
 
Det där med kaklade väggar är något som är A och O, då jag personligen tycker att ett badrum både ser fräschare och snyggare ut samtidigt som det per automatiskt blir mer lättstädat. En sida som jag därför spanat in ett flertal gånger är Svenskakakel.se som leder till landets största företag inom kakel, klinker och mosaik med egna butiker i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Där finns det gott om fina inspirationsbilder både när det kommer till badrum, kök, dekorer och interiörer. Något annat spännande med deras sajt är att Svenska kakel arrangerar branschrelaterade kurser och utbildningar helt gratis i städerna i Malmö, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Halmstad. För branchen precis som alla andra utvecklas hela tiden, och det gäller att hålla sig uppdaterad och hänga med i utvecklingen. Själv tycker jag det vore riktigt spännande att få lära mig då det är ett område jag inte alls har några kunskaper i sedan tidigare. 
 
Har ni några kunskaper kring kakel, klinker eller mosaik? Berätta gärna!

Ni är väl med och tävlar, och hjälper oss att komma i väg?

Ni har väl inte missat att jag tävlar om en finalplats i Stena Lines tävling Bloggbussen goes bilsemester, det är en helt fantastiskt resa som jag verkligen skulle vilja komma i väg på. Det vore inte bara helt underbart att få utforska Tyskland som är ett land som jag inte besökt sedan jag var barn, och ett land som är helt nytt för Alva, utan också en chans att få kvalitetstid med varann utan tankar på ekonomi och andra vardagsbestyr.
 
Under resan skulle vi få möjlighet att följa med Stena Line´s färja mellan Trelleborg-Rostock och sedan vidare till Stralsund! Här blir det besök på akvariet Ozeaneum och badparadiset Hansedom, och dessa är bägge ställen som jag tror Alva skulle älska. Sedan går resan vidare till Tysklands största ö Rügen, även kallad Tysklands riviera, för ett besök på en häftig skogsklätterpark och boende på ett underbart spa-hotell,Seehotel Binz Therme och detta låter ju bara för spännande, eller vad säger ni?
 
Missa därför för guds skull inte att kommentera och berätta om er drömsemester här, för vet ni vad om jag har turen och får en plats på Bloggbussen goes bilsemester kan även en av er vinna ett fint presentkort.

Sylvanian Families

För en tid sedan kom det hem ett helt fantastiskt paket adresserat till mig, och jag blev genast nyfiket på innehållet och när det öppnades upp var jag inte ensam om att le stort. Här hemma fastnade Alva direkt och sysselsatte sig i timmar med sitt nya Sylvanian Families hus och dess familj.
 
Jag själv måste faktiskt få skriva att jag älskar att få se på när hon leker, och se hennes fantastiska rolllekar där hon spelar olika karaktärer med olika röster och bakgrund. Det får mig att minnas tillbaka på min egna barndom och tänka bortom internet, alla oändliga tv-kanaler och övrig teknik som tycks vara i fokus nu för tiden. För mig blir därför Sylvanian Families-leksakerna ganska snabbt mer än bara djurfigurer att samla på. Det blir i stället en helt ny värld med nya karaktärer och figurer att lära känna och utforska.
 
Här hemma kommer jag därför fortsätta inspirera och uppmuntra till rolllekar av alla dess slag, och givetvis leka loss tillsammans med Alva så mycket det bara går. För inte blir man för gammal inte för att hitta på nya historier och berättelser att utforska. Det är nog faktiskt ibland de allra roligaste med barn - att lek, kreativitet och fantasti aldrig försvinner.
 
Om du precis som vi här hemma älskar Sylvanian Families, så är mitt tips att bli medlem i deras fan club helt kostnadsfritt! Du får där bra erbjudanden, tips om tävlingar och dessutom en söt liten Sylvanian Families bebis.

Vinnaren utav ett presentkort ifrån OnlineDesign.se

Ett jätte stort tack för sponsringen utav det här priset som bestod utav ett presentkort värde 250 kr ifrån Online Design.se. Ett toppen pris som jag själv mer än gärna skulle vilja vinna, då jag själv blivit lite smått förälskad i den otroligt snygga rosa picknik väskan
 
Den lyckliga vinnaren blev Cecilia Maria.
 
Maila mig mammasvardag@hotmail.com dina kontaktuppgifter, så kommer din vinst hem inom kort.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.