Mammasvardag

Stor intervju i tidningen Land
Det senaste månaderna har tidningarna ringt på löpande band för intervjuer med oss. Det är något som givetvis känns riktigt roligt, framförallt eftersom det hjälper oss att nå ut med de vi gör så att fler hittar till oss och vårt nätverk. I dag leverades tidningen Land hem till oss och där fanns vi givetvis med i ett två sidoreportage tillsammans med fantastiskt fina bilder ifrån fotograf Anne- Charlotte Andersson. 
Svenska kakel
Har tidigare skrivit och berättat om mitt drömhus och mitt drömbadrum som för mig gärna får vara stilrent, klassiskt och ha stor yta. Det skulle vara mycket gröna växter och färger som turkost, svart, vitt och grått och det skulle helt klart innehålla ett stort vackert badkar. I badrummet skulle det även finnas plats för handdukstorkare, alla mina och så småningom Alvas skönhetsprodukter och givetvis en stor spegel. Det skulle vara kaklade väggar och spotlights som ger bra belysning.
 
Det där med kaklade väggar är något som är A och O, då jag personligen tycker att ett badrum både ser fräschare och snyggare ut samtidigt som det per automatiskt blir mer lättstädat. En sida som jag därför spanat in ett flertal gånger är Svenskakakel.se som leder till landets största företag inom kakel, klinker och mosaik med egna butiker i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Där finns det gott om fina inspirationsbilder både när det kommer till badrum, kök, dekorer och interiörer. Något annat spännande med deras sajt är att Svenska kakel arrangerar branschrelaterade kurser och utbildningar helt gratis i städerna i Malmö, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Halmstad. För branchen precis som alla andra utvecklas hela tiden, och det gäller att hålla sig uppdaterad och hänga med i utvecklingen. Själv tycker jag det vore riktigt spännande att få lära mig då det är ett område jag inte alls har några kunskaper i sedan tidigare. 
 
Har ni några kunskaper kring kakel, klinker eller mosaik? Berätta gärna!
Ni är väl med och tävlar, och hjälper oss att komma i väg?
Ni har väl inte missat att jag tävlar om en finalplats i Stena Lines tävling Bloggbussen goes bilsemester, det är en helt fantastiskt resa som jag verkligen skulle vilja komma i väg på. Det vore inte bara helt underbart att få utforska Tyskland som är ett land som jag inte besökt sedan jag var barn, och ett land som är helt nytt för Alva, utan också en chans att få kvalitetstid med varann utan tankar på ekonomi och andra vardagsbestyr.
 
Under resan skulle vi få möjlighet att följa med Stena Line´s färja mellan Trelleborg-Rostock och sedan vidare till Stralsund! Här blir det besök på akvariet Ozeaneum och badparadiset Hansedom, och dessa är bägge ställen som jag tror Alva skulle älska. Sedan går resan vidare till Tysklands största ö Rügen, även kallad Tysklands riviera, för ett besök på en häftig skogsklätterpark och boende på ett underbart spa-hotell,Seehotel Binz Therme och detta låter ju bara för spännande, eller vad säger ni?
 
Missa därför för guds skull inte att kommentera och berätta om er drömsemester här, för vet ni vad om jag har turen och får en plats på Bloggbussen goes bilsemester kan även en av er vinna ett fint presentkort.