Ambassadör för Martin & Milla

För en tid tillbaka fick jag nys om företaget Martin & Milla ett företag som grundades 2013 av Arja Hermansson. Det hela startade med att Arja startade sin första barnklädersbutik 2010 i Salem. 2012 öppnades det en till butik denna gång i Huddinge. Under dessa år upptäckte Arja att det nästan inte fanns några närproducerade produkter att få tag på, vilket bidrog till att hon själv började tillverka egna barnkläder.
 
I dag säljer Martin & Millans närproducerade barnkläder ifrån Estland och Turkiet. Käderna är färgglada, busiga, lekfulla, lekvänliga och till ett bra pris.
 
Nu har jag även fått äran att representera varumärket, och är från och med nu ambassadör för Martin & Millan. Detta innebär att ni kommer få se betydligt mycket mer utav detta fantastiska barnklädesmärke här i min blogg och i mina andra kanaler. 
#1 - Desirée Larsen

Vad kul - aldrig hört talas om det märket innan =D

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.