Ni är väl med och tävlar, och hjälper oss att komma i väg?

Ni har väl inte missat att jag tävlar om en finalplats i Stena Lines tävling Bloggbussen goes bilsemester, det är en helt fantastiskt resa som jag verkligen skulle vilja komma i väg på. Det vore inte bara helt underbart att få utforska Tyskland som är ett land som jag inte besökt sedan jag var barn, och ett land som är helt nytt för Alva, utan också en chans att få kvalitetstid med varann utan tankar på ekonomi och andra vardagsbestyr.
 
Under resan skulle vi få möjlighet att följa med Stena Line´s färja mellan Trelleborg-Rostock och sedan vidare till Stralsund! Här blir det besök på akvariet Ozeaneum och badparadiset Hansedom, och dessa är bägge ställen som jag tror Alva skulle älska. Sedan går resan vidare till Tysklands största ö Rügen, även kallad Tysklands riviera, för ett besök på en häftig skogsklätterpark och boende på ett underbart spa-hotell,Seehotel Binz Therme och detta låter ju bara för spännande, eller vad säger ni?
 
Missa därför för guds skull inte att kommentera och berätta om er drömsemester här, för vet ni vad om jag har turen och får en plats på Bloggbussen goes bilsemester kan även en av er vinna ett fint presentkort.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.