Svenska kakel

Har tidigare skrivit och berättat om mitt drömhus och mitt drömbadrum som för mig gärna får vara stilrent, klassiskt och ha stor yta. Det skulle vara mycket gröna växter och färger som turkost, svart, vitt och grått och det skulle helt klart innehålla ett stort vackert badkar. I badrummet skulle det även finnas plats för handdukstorkare, alla mina och så småningom Alvas skönhetsprodukter och givetvis en stor spegel. Det skulle vara kaklade väggar och spotlights som ger bra belysning.
 
Det där med kaklade väggar är något som är A och O, då jag personligen tycker att ett badrum både ser fräschare och snyggare ut samtidigt som det per automatiskt blir mer lättstädat. En sida som jag därför spanat in ett flertal gånger är Svenskakakel.se som leder till landets största företag inom kakel, klinker och mosaik med egna butiker i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg och Stockholm. Där finns det gott om fina inspirationsbilder både när det kommer till badrum, kök, dekorer och interiörer. Något annat spännande med deras sajt är att Svenska kakel arrangerar branschrelaterade kurser och utbildningar helt gratis i städerna i Malmö, Helsingborg, Stockholm, Göteborg och Halmstad. För branchen precis som alla andra utvecklas hela tiden, och det gäller att hålla sig uppdaterad och hänga med i utvecklingen. Själv tycker jag det vore riktigt spännande att få lära mig då det är ett område jag inte alls har några kunskaper i sedan tidigare. 
 
Har ni några kunskaper kring kakel, klinker eller mosaik? Berätta gärna!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.