Vårens alla inköp

Nu börjar våren och sommaren närma sig allt mer och mer, och med det kommer givetvis alla inköp utav allt ifrån vårskor till jackor. Själv är jag inte alls någon större fan utav det här med att handla skor eller kläder för den delen (bortse ifrån barnkläder för det är alltid lika kul), och det har jag heller aldrig direkt varit. Det finns de tjejer som alltid springer omkring i affärerna och är hel tokiga i väskor, skor eller liknade. Själv tillhör jag absolut inte någon liknande kategori, utan jag tycker det finns så mycket andra saker i livet som känns roligare att både lägga ner pengar, energi och tid på, men det är väl så vi människor är. Vi är olika och det är det som är det fina.
 

Men ändå ser jag en viss form av njutning och längtan efter att handla inför våren. Kanske är det för att man först då upptäcker att värmen och sommaren börjar närma sig? Det liksom både kliar i händer och ben att få komma ut och röra på sig, och det är nog därför jag känner att det trots allt finns en liten form av glädje i vårens alla inköp, och det är tur med tanke på att det är en hel del som behövs köpas in. När det kommer till skor exempelvis är det en hel del som behövs hem hit, ibland annat behöver jag ett par träningsskor och minst ett par vardagsskor, medan Alva behöver både vardagsskor, sandaler och gympaskor nu när hon snart börjar med idrott i skolan.

Men det är faktiskt inte skor som jag ser mest fram emot att inhandla, utan det är faktiskt en bekväm och stabil sport behå. Det är nämligen något som stått på inköpslistan i över ett halvår, men varje gång det kommer upp i tankarna inser jag att jag inte alls vet vart jag ska vända mig. Vart finns det egentligen snygga men bekväma sport behåar för oss med lite större bröst? För nu när våren börjar närma sig börjar motivationen och suget allt mer komma tillbaka, och det känns som jag verkligen är redo att ta tag i det där extra kilona som ligger på min kropp, men ska jag komma i gång behövs den där behån.

 

Så åter till frågan vart finner man en snygg och bekväm sport behå i större storlek? Har själv spanat in ett flertal sajter som Swegmark, Pierre Robert, Sportamore och Zalando, och det finns faktiskt några fina där, men samtidigt känner jag mig osäker på vilken storlek jag egentligen bör ha. Egentligen borde jag kanske gå till någon butik och be om hjälp så att rätt storlek verkligen plockas fram, eller har ni läsare andra tips? Framförallt är jag nyfiken på om det är samma storlek som i en vanlig bh? Eller om det skiljer sig åt och det behövs en större eller mindre? Förmodar också att det varierar en hel del beroende på modell och märke, så ni brudar (eller killar kanske också vet) där ute har ni lite tips på bra märken som funkar?

 

Nåväl, nu har jag suttit skönt ihopkrupen i soffan ett tag, surfat och planerat lite för Mammamingel 2014 och bloggat. Dags att omfamna dagen lite och bege sig ut till affären för lite påfyllning av skåpen här hemma.

Tävla om en valfri wallie ifrån Hoppiloo.se

 
"Tävlar hos Mammasvardag.se om en valfri wallie ifrån Hoppiloo.se."
 
Hoppiloo är en webbutik som primärt säljer barnkläder och maskeradkläder för barn. Deras affärsidé är att de skall ha ett lite annorlunda sortiment och dessutom till låga priser. De strävar efter att kunna erbjuda produkter som är svåra att finna på marknaden.I deras utbud finner ni kläder, maskeradkläder & tillbehör, barnkläder, skor, hårband och mycker mer.
 

I den här tävlingen har en utav er chansen att vinna en valfri wallie.

 
För att vara med och tävla:
 
En chans: Gilla Hoppiloo på Facebook (glöm inte uppge ditt namn) och gå in på Hoppiloo.se och berätta här vilken av alla produkter som är din favorit och dela den på Facebook (finns en knapp för det i varje produkt).
 
Två chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på Facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 6 april!

Tävla om en TAMAGOTCHI

 
"Tävlar hos Mammasvardag.se om en lila Tamagotchi."
 

Kommer du ihåg Tamagotchi, de virtuella, personliga husdjuren som tog världen med storm 1997 och totalt fanns i 80 miljoner exemplar? De fick ju till och med en egen låt vid namn Tamagotchi ifrån den danska bubblegumdancegruppen Daze! Nu är det fantastiska TAMAGOTCHI-djuren tillbaka – redo att vinna nya små hjärtan.

 

Och det är roligare än någonsin! De har vuxit och fått nya funktioner som är anpassade efter dagens barn (5 till 10 år) som ju är vana att hantera många olika typer av digitala plattformar, till skillnad från hur det såg ut i slutet av 90-talet då internet bara var i sin linda.

 

Nu går det att skicka sms genom TAMAGOTCHI-djuren och de kan ”bumpa” andra TAMAGOTCHI-djur och på så sätt få presenter, fina priser och skicka hälsningar till sina kompisar. Den gulliga lilla varelsen har till och med en egen BFF-mätare. Ju fler TAMAGOTCHI-vänner du ansluter den till, desto högre poäng visar BFF-mätaren. Barnen kan hålla koll på vem som gett dem flest presenter, bjuda hem dem och dela merparten av de 100 bonusföremålen med dem.

 

Mycket är sig likt: TAMAGOTCHI-djuren får fortfarande plats i fickan, så det är enkelt att ta dem med sig vart man än ska. Och det behöver mat, kärlek och omsorg, precis som alla husdur. Så om ni funderar på att skaffa ett husdjur till familjen är TAMAGOTCHI-djuret en bra uppvärmning inför det stora ansvaret. 

 

I den här tävlingen har en av er chansen att vinna hem en lila TAMAGOTCHI.

 

För att vara med och tävla:
 
En chans: Berätta varför just du borde vinna och vem du vill vinna denna TAMAGOTCHI till och skriv det tillsammans med ditt namn, e-post och ev bloggadress. 
 
Två chanser: Länka till tävlingen i din blogg eller på Facebook med hjälp av tävlingsbilden och den kursiva texten. Glöm inte uppge ditt namn alternativt direktlänken till inlägget där du tipsat.
 
Tävlingen avslutas fredagen den 4 april!
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.