Mammasvardag

20% rabatt hos Hoppiloo.se.
Vårens alla inköp
Nu börjar våren och sommaren närma sig allt mer och mer, och med det kommer givetvis alla inköp utav allt ifrån vårskor till jackor. Själv är jag inte alls någon större fan utav det här med att handla skor eller kläder för den delen (bortse ifrån barnkläder för det är alltid lika kul), och det har jag heller aldrig direkt varit. Det finns de tjejer som alltid springer omkring i affärerna och är hel tokiga i väskor, skor eller liknade. Själv tillhör jag absolut inte någon liknande kategori, utan jag tycker det finns så mycket andra saker i livet som känns roligare att både lägga ner pengar, energi och tid på, men det är väl så vi människor är. Vi är olika och det är det som är det fina.
 

Men ändå ser jag en viss form av njutning och längtan efter att handla inför våren. Kanske är det för att man först då upptäcker att värmen och sommaren börjar närma sig? Det liksom både kliar i händer och ben att få komma ut och röra på sig, och det är nog därför jag känner att det trots allt finns en liten form av glädje i vårens alla inköp, och det är tur med tanke på att det är en hel del som behövs köpas in. När det kommer till skor exempelvis är det en hel del som behövs hem hit, ibland annat behöver jag ett par träningsskor och minst ett par vardagsskor, medan Alva behöver både vardagsskor, sandaler och gympaskor nu när hon snart börjar med idrott i skolan.

Men det är faktiskt inte skor som jag ser mest fram emot att inhandla, utan det är faktiskt en bekväm och stabil sport behå. Det är nämligen något som stått på inköpslistan i över ett halvår, men varje gång det kommer upp i tankarna inser jag att jag inte alls vet vart jag ska vända mig. Vart finns det egentligen snygga men bekväma sport behåar för oss med lite större bröst? För nu när våren börjar närma sig börjar motivationen och suget allt mer komma tillbaka, och det känns som jag verkligen är redo att ta tag i det där extra kilona som ligger på min kropp, men ska jag komma i gång behövs den där behån.

 

Så åter till frågan vart finner man en snygg och bekväm sport behå i större storlek? Har själv spanat in ett flertal sajter som Swegmark, Pierre Robert, Sportamore och Zalando, och det finns faktiskt några fina där, men samtidigt känner jag mig osäker på vilken storlek jag egentligen bör ha. Egentligen borde jag kanske gå till någon butik och be om hjälp så att rätt storlek verkligen plockas fram, eller har ni läsare andra tips? Framförallt är jag nyfiken på om det är samma storlek som i en vanlig bh? Eller om det skiljer sig åt och det behövs en större eller mindre? Förmodar också att det varierar en hel del beroende på modell och märke, så ni brudar (eller killar kanske också vet) där ute har ni lite tips på bra märken som funkar?

 

Nåväl, nu har jag suttit skönt ihopkrupen i soffan ett tag, surfat och planerat lite för Mammamingel 2014 och bloggat. Dags att omfamna dagen lite och bege sig ut till affären för lite påfyllning av skåpen här hemma.

Vinnaren av en Ever After High docka
Ett jätte stort tack för sponsringen utav det här priset som bestod utav Ever After High dockan Raven Queen. Ett helt fantastiskt pris och ett samarbete som gjorde både mig och dottern här hemma lite extra glada.
 
Den lyckliga vinnaren blev Sandra Skoog.
 
Maila mig mammasvardag@hotmail.com dina kontaktuppgifter, så kommer din vinst hem inom kort.