Frågestund del 30

Jag undrar om du har någon favoritsport som du utövar eller tycker om att titta på?
När det kommer till sport är jag faktiskt totalt ointresserad, både när det gäller att utöva det själv och att titta på andra som gör det. När jag var yngre dansade jag dock på danskola, och det tyckte jag var otroligt kul men efter ett tag så tröttnade jag. Under kort period när jag var liten så spelade jag fotboll också, men det slutade jag med ganska snabbt då jag insåg att det inte var något för mig. 
 
Vad skulle du göra om du vann riktigt mycket pengar? Typ 10 miljoner? 
Om jag vann riktigt mycket pengar så skulle jag starta med att betala av mina studielån. Därefter skulle jag investera i ett körkort, köpt en bil och köpt ett hus. Skulle även lägga undan en hel del pengar till min dotters framtid och till mig själv, och ordnat så att det växte sig större. Skulle även gett bort lite till mina föräldrar och syskon och slutligen skänkt bort en summa till fattiga barn som inget har. 
 
Vill bara kolla med dig hur det går med träningen? Hinner du med det med alla andra bollar som du har i luften eller hamnar det lite i skymundan? Det senaste halvåret har faktiskt träningen kommit i skymundan, och det har nog märkts av en hel del i bloggen. Detta beror dels på tidsbrist, men även för att jag har haft lite up and downs det senaste halvåret och tappat motivationen helt. Har dock fortfarande kvar gymkortet och försöker sakta men säkert komma in i rutinerna igen. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.