The incredible face mask

För ett par veckor sedan testade jag på en ny ansiktsmask vid namn The incredible face mask ifrån maybeauty.se. Det var riktigt spännande och jag gillade verkligen den medföljande penseln som underlättade appliceringen, men gillade inte att ansikskrämens förpackning som jag tycker försvårar appliceringen enormt. Hade hellre föredragit en burk som hade underlättat och minskat ner allt kladd.
 
Vid användning ska ansiktsmasken sitta på i mellan 30-45 minuter, och den torkar och stelnas riktigt snabbt. Efteråt ska masken dras av vilket var något helt nytt för mig, som tidigare bara torkat av mina, och det var verkligen en upplevelse i sig som gjorde riktigt ont. Efteråt blev hyn otroligt len, mjuk, slät och fräsch och jag måste få säga att jag verkligen gillade den trots det onda när man skulle dra av den.
 
Tillsammans med det två ansiktsmaskar jag fick hem fick jag även en otroligt bra hudguide. I den står det en massa enkla tips om hur man ska äta för att undvika oren hud, akne, pormaskar med mera och även tips hur du ska ta hand om din hud för att få en fin, len, mjuk och ren hy! En perfekt lite handbok att bära med sig för att komma ihåg det allra viktigaste med andra ord.
 
Kort sagt The incredible face mask:
  • Motverkar akne
  • Tar bort pormaskar
  • Tar bort oljan i fet hy
  • Tar bort död hud
#1 - LILITH - Boktokig mamma med borderline

Jag gillade också den. Däremot tycker jag det var lättare att applicera med fingrarna än med penseln.

Svar: Prövade faktiskt inte alls med händerna, så vet inte om det hade varit lättare.
AlvasMamma_

#2 - Stephanie

Funderar också på att testa den :)

Svar: Tycker jag absolut du ska göra :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.