Bästa frukosten

Nästa morgon vaknade vi upp pigga och utvilade, och vi började således göra oss i ordning inför frukosten. När vi var klara åkte vi ner med hissen och intog de goda som vi (läs jag) väntat på lite extra. Det bästa enligt mig när man sover borta på hotell är nämligen kort och gott den fantastiska hotell frukosten. För min del ligger även Rica helt klart i topp utav alla jag testat på, och jag älskar all deras frukt och deras fantastiska fruktdrinkar.
 
För Alva är det pannkakor med sylt som gäller så det mumsade hon glatt i sig. När vi var klara bar det upp igen på rummet där vi packade i ordning vår packning och slappade fram tills utcheckning. När klockan var framåt 12:00 lämnade vi rummet och begav oss hemåt emot Norrköping. Det blev där med slutet på de lilla äventyr vi hade och jag avslutar med att skriva att vi bägge ser fram emot nästa.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.