Bästa frukosten

Nästa morgon vaknade vi upp pigga och utvilade, och vi började således göra oss i ordning inför frukosten. När vi var klara åkte vi ner med hissen och intog de goda som vi (läs jag) väntat på lite extra. Det bästa enligt mig när man sover borta på hotell är nämligen kort och gott den fantastiska hotell frukosten. För min del ligger även Rica helt klart i topp utav alla jag testat på, och jag älskar all deras frukt och deras fantastiska fruktdrinkar.
 
För Alva är det pannkakor med sylt som gäller så det mumsade hon glatt i sig. När vi var klara bar det upp igen på rummet där vi packade i ordning vår packning och slappade fram tills utcheckning. När klockan var framåt 12:00 lämnade vi rummet och begav oss hemåt emot Norrköping. Det blev där med slutet på de lilla äventyr vi hade och jag avslutar med att skriva att vi bägge ser fram emot nästa.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner som älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att skriva, fotografera och skapa events och arrangemang till att teckna och måla.

Bosatt strax utanför Norrköping tillsamans med min dotter Alva. Arbetar till vardags som lekvärd på Vildmarkshotellet, och påbörjar till hösten en utbildning till Digital Marknadskommunikatör på Affärshögskolan i Linköping.

Som person har jag annars alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Här på bloggen bjuder jag på glimtar ur min vardag, varvat med tips på familjeaktiviteter, nya produkter, resor och äventyr som vi gillar lite extra.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.