Goodiebags och gåvor ifrån Lidl

Efter träffen på Lidls huvudkontor i Solna fick vi alla ambassadörer med oss fina goodiebags och deras egna kokbok ”Mat, råvaror & kärlek” som är en förlängning av den uppmärksammade kampanjen med pop-up restaurangen Dill som slog upp portarna i höstas. Boken innehåller recept som som Lidls medarbetare bidragit med och som, precis som kampanjen, sätter de fina råvarorna i fokus och visar på att Lidls produkter håller en hög kvalitet. Det är med andra ord en riktigt bra bok som jag varmt kan rekommendera vidare, och därför blev vi lite extra glada när vi fick med oss ett varsitt exemplar extra till våra mat och bak-skribenter Nina och Karolina.
 
I övrigt var goodiebagsen riktigt bra och många produkter var verkligen användbara här hemma. Det otroligt goda Cashew nötterna måste jag slå ett extra slag för då det var grymt goda, och presentkortet vi fick utnyttjades någon vecka senare till många nya favoriter ifrån Lidl (mer om detta berättar jag senare).
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.