Lidls huvudkontor i Solna

Vårt ambassadörskap för Lidl startade upp med en träff på deras huvudkontor i Solna. Där fick vi möjlighet att träffa de andra utvalda blogg ambassadörerna, träffa anställda bakom Lidl och höra mer om deras produkter och deras sortiment. Vi fick även njuta utav en massa god mat och dryck ifrån deras egna sortiment. 
 
Vi lyssnade till när de berättade om nyheter och det gedigna arbetet som bedrivs på deras inköpsavdelning innan en vara väl kommer ut i butikshyllan. Deras inköpare arbetar mycket med att utveckla deras egna märkesvaror såsom Ängens (svenska mejerivaror), Svea Lantkött (deras svenska kött-sortiment). De tillbringar en stor del av sin tid i deras fina provkök, som jag hoppas vi ambassadörer kommer få tillfälle att besöka och se mer utav framöver. Där testar, smakar och jämför de en lång rad olika produkter och varianter innan de är nöjda. Kvaliteten måste alltid vara den bästa, helst bättre än likvärdiga produkter på marknaden och de arbetar nära deras leverantörer för att lyckas med det.

Själv visste jag inte alls att det var så mycket jobb bakom, och lärde mig en hel del och de fick mig verkligen att tänka till och fundera över de produkter jag köper och använder mig utav. Det var med andra ord en riktigt intressant och lärorikt dag som avslutades med fina goodiebags och presenter i form utav deras egna fina kokbok vid namn Mat, Råvaror & Kärlek. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.