Mor & dotter mys på Rica Talk Hotel

Vi fortsätter spola tillbaka tiden till påsklovet som bestod utav ett litet äventyr till Rica Talk Hotel i Stockholm. Det var Alva och jag som reste själva denna gång, och det blev således lite mor och dotter mys för oss på hotellet och i storstaden Stockholm. Det kändes verkligen som det var väl behövligt med tanke på att tiden där runt påsken var full med jobb inför den stora dagen då vårt event skulle äga rum. 
 
Vi startade upp med att checka in på vårt hotellrum och dumpa av våra väskor. Det blev sedan att njuta utav det bekväma sängarna en stund och strax därefter kom ett lyxigt fruktfat inleverat på rummet. Vi mumsade glatt i oss halva fatet innan vi bar i väg in emot stan för vidare äventyr.
 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.