Rio 2 och drinkar i baren

När vi väl kommit in till stan bestämde vi oss för att mysa till det med ett biobesök. Vi velande en stund i mellan vilken film vi skulle se, men konstaterade ganska snabbt att vi hade sett det allra flesta. Det blev därför tillslut nykomligen Rio 2 som vi bägge två faktiskt hade sett fram emot. Vi mumsade loss med godis för halva priset och gratis popcorn och läskmeny, tack vare mina klubbpoäng ifrån medlemskortet. 
 
Det blev en riktigt mysig stund inne i salongen, och filmen var precis så bra som vi förväntat oss, och precis som föregångaren fick filmen mig verkligen att längta efter karneval, dans och musik. Alva älskade filmen även hon och pratade glatt om den hela vägen tillbaka till hotellet.
 
Innan vi nådde hotellet gjorde vi dock ett stopp på Mc Donalds och köpte med oss lite mat. Vi mumsade sedan i oss maten uppe på hotellrummet medan vi slappade i sängen. Framåt kvällen gick vi ner till baren för att hämta ut våra alkoholfria drinkar och leka loss i Alfons avdelningen. Efter någon timmes lek började vi bägge två bli trötta och de bäddade sängarna kallade på oss.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.