Mammasvardag

Rio 2 och drinkar i baren
När vi väl kommit in till stan bestämde vi oss för att mysa till det med ett biobesök. Vi velande en stund i mellan vilken film vi skulle se, men konstaterade ganska snabbt att vi hade sett det allra flesta. Det blev därför tillslut nykomligen Rio 2 som vi bägge två faktiskt hade sett fram emot. Vi mumsade loss med godis för halva priset och gratis popcorn och läskmeny, tack vare mina klubbpoäng ifrån medlemskortet. 
 
Det blev en riktigt mysig stund inne i salongen, och filmen var precis så bra som vi förväntat oss, och precis som föregångaren fick filmen mig verkligen att längta efter karneval, dans och musik. Alva älskade filmen även hon och pratade glatt om den hela vägen tillbaka till hotellet.
 
Innan vi nådde hotellet gjorde vi dock ett stopp på Mc Donalds och köpte med oss lite mat. Vi mumsade sedan i oss maten uppe på hotellrummet medan vi slappade i sängen. Framåt kvällen gick vi ner till baren för att hämta ut våra alkoholfria drinkar och leka loss i Alfons avdelningen. Efter någon timmes lek började vi bägge två bli trötta och de bäddade sängarna kallade på oss.