Sponsrad video: LIDLs Fördomsturné

Som ambassadör för Lidl kan jag inte annat än att skriva att jag är ett stort fan utav deras kampanj. Det hela började med ett inlägg på Lidls Facebooksida den 5 oktober 2013 när Marie Söhrman skrev och kommenterade att man får det man betalar för när det gäller kvalitet. Lidl kunde ha svarat henne där och då - men de lät henne uppleva det istället.
 
För många har, liksom Marie, fördomar om Lidls sortiment. I och med detta valde Lidl att bevisa sin kvalitet i verkligheten: under hösten 2013 öppnade de pop up-restaurangen DILL som lagade mat enbart med råvaror från Lidl. Restaurangen var öppen under tre veckor och kom att bli en av Stockholms hetaste.
 
För att ge fler människor möjlighet att upptäcka Lidls sortiment ger de sig nu ut på en turné landet runt. Med sig i köket har de en stjärnkock – Angela Hartnett som är ett av restaurangvärldens största namn. Hon är flerfaldigt prisbelönad och driver inte mindre än fyra framgångsrika restauranger i London. Under dagarna med DILL kommer hon att bjuda på en somrig grillmeny där råvaran står i centrum. Och precis som tidigare är alla ingredienser såklart ifrån Lidl. Man kan boka bord på dillsverige.se från och med 18 maj.
 
Detta är ett sponsrat inlägg.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som lekvärd på Vildmarkshotellet. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.