Fyndat på Black Friday

Det senaste dagarna har det ramlat in erbjudanden ifrån varenda butik. Det har varit erbjudande både via sms,nyhetsbrev och reklam i brevlådan och allt tycks ha kretsat kring Black Friday. Till en början måste jag erkänna att jag själv inte visste vad det innebar, men det tog inte lång tid för mig att förstå att det hela rörde sig om USA:s största shopping- och readag som har kommit hit till Sverige. Det är en dag eller kanske ska vi skriva vecka (då många butiker faktiskt har haft erbjudanden hela veckan) som jag tror är här för att stanna.
 
Själv har jag faktiskt fyndat både julklappar och lite till mig själv. Ibland annat på Jollyroom.se som fortfarande har många fina erbjudanden under helgen hittade jag närmare sex stycken klappar till Alva, även på Tidningskungen.se  fyndade jag hem lite prenumerationer samt gåvor att ge bort nu vid jul och på CDON.COM  hittade jag ett fantastiskt ett fynd till mig själv - närmare bestämt första boxen av The Originals. 
 
Har ni fyndat något under Black Friday eller Black Week?
#1 - Caroline, mamma till två!

Har inte fyndat någonting faktiskt, hade hoppats att mom2mom skulle ha något erbjudande men tyvärr inte ;)

Svar: Åh, vad synd! Hoppas du hittar något annat att fynda på annat håll.
Kram
AlvasMamma_

#2 - Lilla Malin

Åh, då var jag inte ensam om att inte veta vad det var i alla fall. Blev lite ställd över all reklam kring detta och fick sedan se en video om detta från USA där de var helt galna. Men ja, Sverige har verkligen anammat detta i år så det försvinner nog inte! För oss har det blivit bäddset till lilleman bara.

Svar: Haha, nej du var verkligen inte ensam om att inte veta vad det var. Själv tycker jag Black Friday var riktigt kul dock blev det lite små jobbigt med all reklam kring det emot slutet. Men man fynda ju ett och annat och det är ju alltid lika kul.
AlvasMamma_

#3 - Josefin - Vinn ett EGOPAKET FRÅN GNIZTRA!

Jag var på kappahl och de hade 50% på alla rea plagg ;) kändes skönt när det fanns massor av newbie i dotterns storlek på rean!! =)

Svar: Åh, vad härligt att fynda lite kläder! Det är ibland det bästa att fynda nästan tycker jag, önska jag hade haft lite mer pengar på kontot så jag kunde fynda lite nu när det är mellandagsrea. ;)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.