Mitt nya köksbord har kommit!

För ett par dagar sedan kom mitt nya köksbord ifrån furniturebox.se hem, och jag måste faktiskt få skriva att jag inte kan vara annat än nöjd. Det känns nämligen som att vi sakta men säkert, har börjat skapa det hem som jag alltid önskat att vi ska ha. Det känns med andra ord riktigt bra, och nu ser jag fram emot att få bjuda hem gäster och om allt går som planerat blir det snart dags för det. 
#1 - Therese

Hej Sanna! :)
Tänkte bara höra med dig om du fått bokpaketet från mc donalds som var priset på madeleines blogg? såg att du oxå vann nämligen :)

Svar: Hej,
Detta har jag missat helt? Vart vann jag detta?
AlvasMamma_

#2 - Johanna

Fint köksbord! Förresten, ska du ha någon julkalender i år?

Svar: Åh tusen tack! :) Nu besvarar jag lite sent här, men jag hoppas du var med och deltog i vår julkalender på vår hemsida http://ungaforaldrar.se i stället. Valde nämligen i år att köra min julkalender där i stället.
Kram
AlvasMamma_

#3 - Helen.HUSnrNIO

Älskar vita bord och är fortfarande så nöjd med mitt Norden från Ikea och ångrar inte en dag bytet från ekbordet till det.
Ditt ser fint ut!

Trevlig torsdag!

Svar: Ja, jag är verkligen super nöjd med mitt nya bord. Enda nackdelen är att jag är livrädd att det ska ske någon olycka på det vilket lätt kan ske när man har barn hemma. Så just nu jagar jag runt efter en (eller flera) dukar att byta med. Vill allra helst ha i tyg då vaxduk inte alls är lika snygg, även om det må vara smidiga.
Kul att du gillar det! :)
AlvasMamma_

#4 - Carolina

Sv: Haha, ja du - jag önskar att jag kunde ge dig ett bra svar men jag låter Oliver välja nummer och han verkar "kunna" det där med att välja rätt. ;-) kram

Svar: Haha okej, vad bra :) Kram
AlvasMamma_

#5 - Caroline, mamma till två!

Fint, funderade själv på att beställa därifrån förut men vågade inte då dom hade fått så mycket dåliga omdömen. :)

Svar: Själv är jag super nöjd! Dessutom kom leveransen mycket fortare än jag trodde, de stod nämligen 4-6 veckor på hemsidan men det kom hem efter bara två dagar. Det kallar jag snabb leverans.
AlvasMamma_

#6 - Lilla Malin

Vad fint det blev! Passa bra in!

Svar: Tusen tack, själv är jag super nöjd! :)
AlvasMamma_

#7 - Ida

Så fint!

Svar: Tusen tack :)
AlvasMamma_

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.