Kommande höstlov

Nu är höstlovet äntligen här för Alva, och det innebär att vi kan njuta lite extra. Det alltid skönt att få sova lite längre, slippa all vardagsstress och åka i väg på lite roligheter. Dessutom fyller jag ju faktiskt också år under höstlovet, och det känns faktiskt förvånansvärt roligt trots allt. Någon åldersnoja har med andra ord inte infunnit sig ännu, men åt andra sidan fyller jag bara 23 år!
 

Hur som helst åter till höstlovet som i år kommer bestå utav en hel del spännande. Vi statar nämligen upp redan i morgon med en resa till Stockholm. På plats kommer vi checka in på hotel Ibis styles vid Odenplan, ett helt nytt hotell för oss vilket gör det lite extra spännande. Hotellet ligger i ett vackert, kulturminnesmärkt hus vid Odenplan i centrala Stockholm. Huset har varit hotellverksamhet sedan andra världskriget och det finns mycket av det gamla bevarat, i form av stuckaturer, kakelugn och högt i tak, vilket utgör en spännande kontrast till den i övrigt moderna och spartanskt eleganta rumsdesignen.

 

På plats kommer vi förutom att njuta på hotellrummet även besöka lanseringsfesten utav Elins kalaskasse. Det ska faktiskt bli riktigt spännande att få träffa henne igen och höra mer om hennes affärsidé. Själv har jag redan nu lusläst lite och måste få skriva att jag verkligen tror på hennes affärsidé och att den ligger rätt i tiden.

 

På måndag morgon efter frukosten på hotellet kommer vi bege oss vidare ut till havs med båten m/s Viking Grace som ska ta oss till Mariehamn. Där kommer vi njuta på hotell Savoy Mariehamn i en natt innan vi beger oss vidare hem till Norrköping. Under resans gång har vi även ett besök inplanerat på Ålands Sjöfartsmuseum samt Museifartyget Pommern, det är något som jag tror kommer bli riktigt spännande och förhoppningsvis få oss att fastna kvar där länge.

 

När vi sedan har kommit hem på tisdag kväll ifrån vårt äventyr kommer vi varva ner här hemma någon/några dagar innan vi beger oss vidare till Parken Zoo i Eskilstuna för ytterligare lite äventyr. I mellan allt blir det givetvis även lite mer Halloween pyssel (ja, vi har faktiskt redan tjuvstartat) och bus eller godis för Alva som har köpt hem en ny dräkt som hon ska klä ut sig i. Kort sagt kommer vi få ett helt fantastiskt, roligt och händelserikt höstlov i år och det känns riktigt bra.

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.