Mammasvardag

Vår cancer insamling!
 
Nu har vi startat årets insamling till Cancerfonden! 

"Alla vi känner någon som har eller haft cancer, det kan vara en kär familjemedlem, en släkting, en bekant och självklart vill vi på Unga Föräldrar engagera oss. För vi bryr oss!

Denna insamling är därför startad för att samla mer kunskap och sprida hoppet om att ingen ska behöva vara ensam om att leva med cancer eller leva runt om den."

Stöd Cancerfonden och bidra till vår insamling här:http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/insamlingar/?collection=9335
Svar på tal

Hur ser allt ut med Alvas pappa nu? Och har hon träffat sitt nya syskon? Hur tog du upp kontakten med Alvas syster & hennes farmor? Hur kändes det att träffa dom? 

 

Det dyker alltid upp följdfrågor efter Alva träffat sin pappa, halvsyskon eller andra släktingar. Det är väl på ett sätt ganska logiskt då jag har full förståelse för att ni som läser funderar, tänker och har åsikter kring det jag skriver men ibland känns det som det blir lite för privat och det hoppas jag ni kan respektera.

 

Jag kommer därför inte gå in så djupt på dessa frågor, men jag kan kort och gott dela med mig utav att Alva inte har träffat sin pappa på över ett år nu. Detta beror helt på honom eftersom han har valt att inte acceptera hur vi känner inför hans nya relation, och de faktum att vi vill hålla den utanför tillsvidare. Han har valt att se det som att vi inte kan acceptera hans nya familj, och där med beslutat sig för att han inte heller vill vara en del av Alvas liv. I själva verket har vi talat om för honom att vi är öppna för en relation med både honom och hans nya dotter (hans minsta), men att vi inte vill skapa en relation med hans flickvän och hennes son sedan ett tidigare förhållande i dagsläget. Detta är något han tyvärr inte kan acceptera, och det har tråkigt nog påverkat relationen i mellan Alva och hennes pappa väldigt negativt. Det är ingen som vet hur relationen i mellan de kommer se ut i framtiden, men allt jag kan skriva är att jag hoppas på det bästa.

 

När det kommer till kontakten med Alvas andra halvsyster Charlie, och hennes farmor så är det ingen kontakt vi har tagit upp utan en kontakt som funnits där hela tiden. Den har varit bristtillfällig på grund utav omständigheter, men den har ändå funnits där i bakgrunden. Det kändes bra att träffas och jag är glad att vi har börjat få tillbaka en djupare och bättre relation till varandra. Det var nog allt jag hade att skriva kring det här ämnet.

 

Äntligen tillbaka i butik!
Innan sommaren fick jag en förfrågan i fall jag ville medverka i Cloettas bloggnätverk, det var en förfrågan som jag blev riktigt glad över att få, eftersom jag älskar deras varumärke och deras produkter. Som medlem i deras bloggnätverk får jag möjlighet att provsmaka och få hem nyheter innan det släpps i butik.
 
För ett par veckor sedan kom därför första leveransen hem, och den innehöll Cloettas klassiska AKO-kola med smak av mint, gräddkola och choklad som har nylanserats. I paketet följde även Läkerols nya halstablett i smaken ingefära och citron med som verkligen kom rätt i tiden, eftersom jag var sjuk i samma veva som leveransen landade hemma hos mig.
 
Den klassiska AKO-kolan har jag saknat otroligt mycket, så jag måste få skriva att jag är riktigt glad över att den nu är tillbaka på butikshyllorna. Det är något jag definitivt inte är ensam om eftersom anledningen till att den kom tillbaka faktiskt beror på Facebookgruppen vid namn Vi vill ha tillbaka AKO-kolan som startades i april 2012 och nu har över 9000 medlemmar. Det är något som jag tycker är riktigt grymt och något som gör att jag uppskattar Cloetta lite extra som varumärke, eftersom de faktiskt visar att det verkligen lyssnar på sina konsumenter och vad de vill ha.
 
Vilken av alla AKO-kolorna är er favorit? Min är helt klart mint och dotterns är gräddkola.