Äntligen tillbaka i butik!

Innan sommaren fick jag en förfrågan i fall jag ville medverka i Cloettas bloggnätverk, det var en förfrågan som jag blev riktigt glad över att få, eftersom jag älskar deras varumärke och deras produkter. Som medlem i deras bloggnätverk får jag möjlighet att provsmaka och få hem nyheter innan det släpps i butik.
 
För ett par veckor sedan kom därför första leveransen hem, och den innehöll Cloettas klassiska AKO-kola med smak av mint, gräddkola och choklad som har nylanserats. I paketet följde även Läkerols nya halstablett i smaken ingefära och citron med som verkligen kom rätt i tiden, eftersom jag var sjuk i samma veva som leveransen landade hemma hos mig.
 
Den klassiska AKO-kolan har jag saknat otroligt mycket, så jag måste få skriva att jag är riktigt glad över att den nu är tillbaka på butikshyllorna. Det är något jag definitivt inte är ensam om eftersom anledningen till att den kom tillbaka faktiskt beror på Facebookgruppen vid namn Vi vill ha tillbaka AKO-kolan som startades i april 2012 och nu har över 9000 medlemmar. Det är något som jag tycker är riktigt grymt och något som gör att jag uppskattar Cloetta lite extra som varumärke, eftersom de faktiskt visar att det verkligen lyssnar på sina konsumenter och vad de vill ha.
 
Vilken av alla AKO-kolorna är er favorit? Min är helt klart mint och dotterns är gräddkola.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.