Tankar efter Tidsjakten

Det här med tid är något jag har funderat över många gånger, och jag fick mig en extra tankeställare nu efter att jag sett det senaste avsnittet av Tidsjakten där bloggaren Atosa Pink medverkade. För hennes vardag och den stress som hon känner av, den får mig faktiskt att tänka och se på min egen stress som jag har mitt uppe i vardagen på ett helt annat sätt.

 

Jag själv kämpar nämligen dagligen med att få tid för allt som jag vill hinna med, och känner ofta mig otillräcklig både som förälder och som vän. Det senaste åren har jag nämligen känt av allt mer och mer att jag lagt ner fokus på att bygga upp ett varumärke, för att jag så småningom ska kunna arbeta med det jag brinner och har passion för. Det för mig är något bra men samtidigt blir det lätt att andra delar som även de är viktiga hamnar åt sidan.

 

Men eftersom det är något jag är väl medveten om, så känns det ändå bra på ett sätt, eftersom jag själv anser att medvetenhet om de problem man har är första steget emot en förbättring. Därför har jag nu bestämt mig för att jag ska satsa och strukturera upp min vardag mer, och få mer tid för det områden som jag prioriterar minst på i dag som att träffa vänner, möta kärleken, träna och bara vara i nuet. Det är nämligen alla saker som jag egentligen mår bra utav, men som av olika anledningar prioriteras bort i min vardag ibland allting annat.

 

Men för att jag ska känna mig allt mindre stressfull, otillräcklig och ensam så krävs det vissa förändringar.  Så redan i dag har jag flera saker inplanerade som blir en början på det nya mer harmoniska, glädjefulla och trivsamma liv som jag faktiskt vill ha.

 

Kort sagt vill jag bara avsluta med har du inte sett programmet Tidsjakten ännu, så ge det en chans och glöm inte bort att efteråt reflektera för det är viktigt att ibland se över sin vardag.

#1 - .

Hur ser allt ut med Alvas pappa nu? Och har hon träffat sin nya syskon?

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.