VIP-bloggare på UnderBARA BARN

Tack UnderBARA BARN med PR-byrå för att jag även i år får chansen att komma som VIP bloggare till mässan. Ett besök på mässan har med åren blivit ett måste i min kalender, och jag fullkomligt älskar att frossa runt bland alla nyheter, mingla och träffa gamla bekanta bakom mässans alla montrar. Vi blir dessutom ett helt gäng som tillsammans ska äta frukost på hotellet innan, och som sedan får komma in lite tidigare och spana in allt före allmänheten.
 
Bättre än så kan det bara inte bli, och jag hoppas givetvis vi syns där för ni missar väl inte mässan? Det bästa är att man kan köpa biljetter online så slipper man köa när man väl kommer dit. Biljetter kan ni köpa HÄR.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.