High Chaparral

Bild: Hooks Herrgård Spa & Fitness.
 
Nu till helgen åker vi hela familjen emot vårt första besök på High Chaparral. Det känns riktigt kul och jag tror vi kommer få det fantastiskt där borta. Har hört mycket gott om stället, och hoppas verkligen det lever upp till mina förväntningar. Under vår resa kommer vi dessutom övernatta på vackra Hooks Herrgård, där vi vuxna kommer njuta i den fantastiska spa-avdelningen som finns. Det känns verkligen precis som de jag behöver just nu, efter en veckans slit och kämpande i skolan. Förutom det ska vi hinna med att handla, ordna med lite papper och mindre tråkiga hushållsysslor och Alvas första läxor för terminen förstås. En händelserik och fullspäckad helg blir det med andra ord för vår del.
 
Hur ser helgen ut för er läsare, har ni några bestämda planer? 
#1 - Sandra Saandriiie Åhfelt

Vad skoj med High Chaparrall! och va skönt med spa!! =) Vinnarna av boken ligger på bloggen nu, kika in och se om du vann!! :)

Svar: Vi hade det super kul på High Chaparral faktiskt och det var super mysigt med SPA på kvällen. Super kul att jag vann, har nu fått hem vinsten för en tid tillbaka sedan.
Kram Sanna
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.