Mycket nytt till hösten

Bild: Medley.
 
Nu är sommarlovet officellt slut sedan en tid tillbaka, och både jag och Alva har hunnit börja skolan. Det är mycket nytt för oss bägge och den första veckan har varit tuff. Det har varit nya scheman, papper som ska skrivas under, läxor och tidiga mornar. För Alva blir det ytterligare fler saker under nästa vecka,då hon börjar både pysselskola varje måndag och simskola varann torsdag. Veckan därefter startar cirkusgympan på Centralbadet i gång för Alvas del vilket innebär ytterligare en aktivitet tillsammans med bad efteråt. Fritt inträde till bad ingår nämligen vilket uppskattas stort utav Alva som älskar att bada.
 
Själv hoppas jag komma i gång med träningen igen, men det blir nog inte förrän tidigast nästa vecka. När det gäller min träning är planen att varva det under mina håltimmar med plugg. Har även bokat in 55 minuters simträning i veckan, medan Alva roar sig på cirkusgympan i rummet intill. Det är något jag verkligen ser fram emot då simming verkligen är en motionsform som passar mig bra. Kort sagt känns livet just nu faktiskt ganska härligt, även om det är sjukt mycket uppgifter och material som ska läsas i det ämnen jag har valt den här terminen. Får väl faktiskt villigt erkänna att jag faktiskt blev lite skrämd utav den ena läraren redan första dagen. Hon malde nämligen på väldigt länge om hur tung kursen är och att det är mycket kurslitteratur, och i ärlighetens namn har jag haft det ganska slappt på sistone så det känns som en lite större omväxling. Men kurserna är intressanta, roliga och givande och det känner jag redan nu efter en vecka så jag tror att det kommer flyta på bra ändå.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.