Vår reklamfilm har kommit!

Nu har äntligen vår reklamfilm för vårt event Mammamingel kommit. Det är för oss ett stort steg och det känns helt faktiskt att vi nu kan visa alla er, som kanske ännu inte besökt oss, hur fantastiskt kul vi har det tillsammans och varför just ni borde komma när vi firar 5 års jubileum 2016. 
 
Hoppas ni gillar vår film, och att vi ses under nästa år!
#1 - Emma Elizabeth - Fotoblogg

I Flygeln var jag i måndags med mitt fadderi för att önska alla nya studenter välkomna då vi sköter nolle-p (det var deras upprop:) Eftersom ett utav Linköpings universitets hus ligger precis där vid Flygeln, vilket är Bomullspinneriet som ligger där utanför. Till höger om man står med ryggen mot ingången till Flygeln. Där har vi alla lektioner. Och där ska vi ha våran Finsittning nästa lördag :)

Svar: Vad kul att du var på Flygeln med ditt fadderi, det verkar super kul allt det där med skolan för dig.
Kram Sanna
Mammasvardag

Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.