Alvas julklappar 2015

Brädspelet som är baserat på SVTs populära barnprogram Labyrint, Compact Curling, Kockatoo, Puzzlo och Rorys berättarkuber från Peliko. Beppes kalejdoskop, Bamse pyssellåda och Alfons trollerilåda från Kärnan (Egmont Panelen) och sist men inte minst Doggie Doo från Enigma.
I år blev FROST stort hos Alva och det blev prylar i form av påslakanset, klocka och fleccefilt till hennes rum. Det blev även stickers, fotoalbum + bilder, målarbok och både stora och små dockor att leka med.
I Alvas julklappar rymdes det även kläder och i år blev det i form av strumpbyxor (både tunna och lite tjockare), en tjock stickad tröja, glitterlinne och en ny skinnjacka till våren.
Sist men inte minst fick Alva en bokstavslampa från Lamporbytatchi, två burkar med Bubbers sköna leklera samt en påse med playmais (ej med på bild) från EkoLeko, Barbie docka, filmen Sammys Äventyr 2 och en tidningsprenumeration på tidningen Barbie. Själv överraskade jag även henne med biljetter till Melodifestivalen 2016 som blir något helt extra för min musik glada lilla tjej att se fram emot.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.