Mammasvardag

Alvas julklappar 2015
Brädspelet som är baserat på SVTs populära barnprogram Labyrint, Compact Curling, Kockatoo, Puzzlo och Rorys berättarkuber från Peliko. Beppes kalejdoskop, Bamse pyssellåda och Alfons trollerilåda från Kärnan (Egmont Panelen) och sist men inte minst Doggie Doo från Enigma.
I år blev FROST stort hos Alva och det blev prylar i form av påslakanset, klocka och fleccefilt till hennes rum. Det blev även stickers, fotoalbum + bilder, målarbok och både stora och små dockor att leka med.
I Alvas julklappar rymdes det även kläder och i år blev det i form av strumpbyxor (både tunna och lite tjockare), en tjock stickad tröja, glitterlinne och en ny skinnjacka till våren.
Sist men inte minst fick Alva en bokstavslampa från Lamporbytatchi, två burkar med Bubbers sköna leklera samt en påse med playmais (ej med på bild) från EkoLeko, Barbie docka, filmen Sammys Äventyr 2 och en tidningsprenumeration på tidningen Barbie. Själv överraskade jag även henne med biljetter till Melodifestivalen 2016 som blir något helt extra för min musik glada lilla tjej att se fram emot.