Årets pepparkaksbak

Det senaste året har Alva börjat baka och fixa i köket allt mer och mer på egen hand. I år fick hon därför ensam stå för pepparkaksbaket. Det var som tur inte särskilt svårt då vi faktiskt kör på färdigdeg, så hon roade sig glatt med att trycka ut figurer i alla möjliga formar, medan jag fick ansvara för ugnen. 
 
Det blev faktiskt en hel del pepparkakor och Alva blev riktigt nöjd och stolt. Hon fick t o m med sig en burk med kakor att ta med sig till sin lärare något jag var tveksamt till först. Men det verkade uppskattas och Alva kände sig riktigt stolt och stor över att själv få berätta att hon bakat de ensam. 
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 26-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.