Vinnaren utav Animal Friends Pop-Up från Fisher Price

Ett jätte stort tack för sponsringen utav det här priset som bestod utav Animal Friends Pop-Up från Fisher Price. Ett toppen pris som blev mycket uppskattad ibland mina läsare, och som var riktigt kul för mig att få tävla ut.
 
Den lyckliga vinnaren blev Elle, som vill överraska lilla Ebba med denna fina vinst. Här hemma önskar vi henne och hennes mamma en extra god jul, och givetvis vill jag avsluta min lilla hälsning med att skriva med att allt går om man bara vill, och att jag tror att lilla Ebbas mamma kommer fixa det galant som ensamstående.
 
Maila mig mammasvardag@hotmail.com dina kontaktuppgifter, så skickas din vinst hem inom kort.
Bakom den här bloggen hittar ni mig, Sanna. En 27-årig driven och positiv tjej med höga karriärambitioner och ett stort intresse för design, foto och att skriva. Avslutade mina studier på IT-media programmet på John Bauer gymnasiet sommaren 2012, och arbetar nu som restaurangbiträde på Kolmårdens Djurpark. Arbetar förutom det även extra vid behov som butikskommunikatör, ansiktsmålare och eventpersonal.

Som person har jag alltid något nytt projekt på gång, och tillsammans med min kollega jobbar jag med att driva vår hemsida Unga Föräldrar och vårt bloggnätverk Norrköping Event & PR som utvecklas i rasande takt, samtidigt som vi driver och är grundare bakom konceptet Mammamingel som är ett event som arrangeras årligen i Norrköping. Kort sagt en tjej med många bollar i luften.

Den lediga tid som jag har kvar spenderar jag gärna med min 11 åriga dotter Alva eller mina vänner. Vi reser ofta i väg och besöker event, mässor och pressvisningar av olika slag. Där får mitt intresse utav att nätverka och träffa nytt folk ta plats, samtidigt som vi får pröva många nya produkter vilket är ett intresse jag och min dotter delar. Läser även gärna mycket böcker, följer TV-serier eller tittar på spännande filmer när tid och tillfälle ges.

Annonsera eller kontakta mig?
mammasvardag@hotmail.com

Läs gärna min PR & Policy.